Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24 - 30 iulie 2022

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24-30 iulie
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24-30 iulie

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana cand vine vorba de iubirea pe care o traiesti.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24-30 iulie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana cand vine vorba de iubirea pe care o traiesti si cat de bine te vei intelege cu partenerul tau, ori care sunt sansele sa cunosti pe cineva noi si sa iti gasesti fericirea in bratele sale.

Berbec

Relatia nu merge de mult timp. O stii. O simti din plin.

Este momentul sa dai un ultimatum partenerului tau, care nu pare sa inteleaga cat de mult te raneste. Daca nici asa nu se petrece o schimbare, ar trebui atunci sa iti vezi mai departe de viata ta fara el. Nu este nimic rau in a incheia un capitol al vietii tale si a o lua de la capat cu altcineva.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24-30 iulie
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24-30 iulie[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Lucrurile merg bine de ceva timp intre voi si nimic nu pare sa va strice starea de bine. Si fix asa va fi. Veti avea parte de o saptamana minunata, unde toate merg ca pe roate. Si meriti din plin asta, dupa cat ai muncit la relatie. Veti strange amintiri frumoase impreuna si o sa va aduceti aminte mult timp de aceasta vara.

Gemeni

Problemele tale de cuplu te fac sa fugi insa asta este ultimul lucru la care ar trebui sa te gandesti. Nu asa se solutioneaza conflictul vostru. Vorbeste cu mult calm ceea ce te deranjeaza si cauta solutii constructive, altfel nu veti ajunge la liman. Si ar trebui sa intelegi ca este nevoie de rabdare si ca unele lucruri nu se rezolva peste noapte.

Rac

Te-ai adancit destul in probleme si tristete. Acum este timpul sa iesi la liman. Da-ti la o parte orgoliul si discuta cu partenerul tau care te iubeste, in ciuda a ceea ce crezi tu urmare a certurilor pe care le-ati avut. Vei descoperi cum prin comunicare toate se solutioneaza si se imbunatatesc.

Leu

Este saptamana perfecta sa iti setezi un plan pe termen lung.

Acum este momentul sa discuti cu partenerul tau viitorul vostru si sa va stabiliti impreuna o directie. Si veti fi cu adevarat fericiti si entuziasmati pentru ceea ce urmeaza. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati timpul sa treaca peste voi si sa va bucurati de proces.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fecioara

Dialogul cu partenerul tau este defectuos. Va trebuie o alta abordare, altfel nu veti ajunge nicaieri. Incercati sa discutati cu mai multa empatie unul fata ce celalalt, sa vedeti si punctul de vedere al celuilalt, prin prisma a ceea ce simte fiecare. Veti reusi astfel sa va intelegeti mai bine.

Balanta

Nu este momentul sa gandesti lucruri profunde cu partenerul tau.

Este momentul sa te bucuri de viata si sa iesi la plimbare alaturi de el. Traieste clipa si aduna amintiri frumoase. Amana discutiile pentru un teren mai propice, cand sunteti mai relaxati si mai linistiti. Plecati intr-o vacanta si discutati apoi ce va framanta, dupa ce v-ati incarcat bateriile.

Scorpion

Esti mult prea dura cu el si partenerul tau este confuz. Aproape ca pari ca nu iti pasa de el. Si el se va satura de atitudinea ta, daca nu faci o schimbare. In ritmul acesta, il vei alunga de langa tine, in bratele alteia. Nu asta iti doresti nu?

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24-30 iulie
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24-30 iulie[Sursa foto: PixaBay]

Sagetator

Relatia ta merge bine si fix asa va continua si in viitor. Chimia voastra este foarte mare, aveti o compatibilitate buna si sanse extrem de mari sa ajungeti sa va construiti o familie. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi purtata de val.

Capricorn

Rutina in care te afli alaturi de partener este absolut toxica. Nu iti face tie bine si lui nici macar nu ii pasa. De ce mai stai in relatie? Ceea ce iti ofera el nu este ceea ce ai nevoie. Cauta-ti curajul si mergi mai departe fara el.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Varsator

Te-ai saturat sa fii singura si in sfarsit iesi si tu din casa, pentru a cunoaste oameni noi. Si foarte bine faci. Sansele sa cunosti pe cineva ok sunt foarte mari. Plus ca, o relatie de inceput este plina de momente frumoase si vei avea parte de o vara de neuitat.

Pesti

Este o perioada in care te simti singura si neglijata de partener. Si simti asta de mult timp. Profita de ocazie sa iesi in oras si sa cunosti oameni noi. Sunt sanse mari sa dai de cineva mai bun, care sa te faca sa intelegi ca meriti mai mult de atat.

Citeste si: Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Gemeni

Citeste si: Cu ce culori să te îmbraci în funcție de zodie. Vei atrage toate privirile

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies