Când purtăm și cum asortăm pantalonii cargo

care sunt tipurile de pantaloni cargo
Când purtăm și cum asortăm pantalonii cargo

Pantalonii cargo au revenit în trendurile de modă, fiind purtați de nenumărate persoane din întreaga lume. Însă știați cum îi putem asorta pentru a avea o ținută potrivită?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact tipurile de pantaloni cargo care există, dar și când îi putem purta. În plus, descoperiți și cu ce se pot asorta mai bine, acești pantaloni cargo.

 

Tipuri de pantaloni cargo

Pantalonii cargo EMT

Există pantaloni cargo EMT, care sunt un tip de pantaloni cargo, realizați special pentru echipele de intervenție.

Sunt confecționați deseori dintr-un amestec de țesături de poliester și bumbac, astfel încât să se creeze un material mult mai durabil și ușor de spălat.

De obicei, acest tip de pantaloni cargo este întărit în zonele cu uzură puternică, cum ar fi zona genunchilor. Pantalonii cargo EMT vin și cu mai multe buzunare, în comparație cu cei obișnuiți. Buzunarele sunt și mult mai mari, având anumite separatoare pentru ca echipele de intervenție să își poată depozita mai ușor consumabilele medicale.

Regăsim pantalonii cargo de tip EMT în culori precum: albastru închis, gri și negru, acestea fiind culorile obișnuite pentru astfel de uniforme.

Pantalonii cargo combat

Există și pantaloni cargo de tip combat, care sunt purtați de membrii echipei SWAT, dar și de alți ofițeri de poliție. Acești pantaloni sunt realizați pentru a fi mult mai rezistenți și decât cei ai echipelor de intervenție.

De această dată, atunci când vorbim despre buzunare, pantalonii cargo au buzunare ascunse, mai mici, regăsite chiar în interiorul buzunarelor mai mari.

Pentru ca pantalonii cargo combat să fie mai rezistenți la uzură, aceștia sunt deseori întăriți și realizați prin intermediul tehnicii de cusătură dublă. Sunt pantalonii cargo care se regăsesc în nuanțe de gri, negru, verde, kaki și albastru.

cum asortezi pantalonii cargo

Citeste si: Andreea Bănică, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre relația cu tatăl ei: „Chiar și cu bătăile mele din copilărie...”

Pantalonii cargo pentru drumeții

Pe lângă tipurile de pantaloni cargo menționați până în acest moment, îi mai întâlnim și pe cei pentru drumeții. Acest tip de pantaloni cargo este conceput pentru a rezista cât mai bine în fața fenomenelor naturii, dar și a provocărilor din partea vremii, și să nu uităm de buzunare, care oferă foarte mult spațiu. Sunt făcuți special pentru rezistența la apă și depozitare.

Acești pantaloni sunt numai buni dacă ne dorim să mergem la pescuit, camping sau orice alt fel de activitate în aer liber. Pantalonii cargo pentru drumeții se pot regăsi în modele de camuflaj și în alte culori natural, precum maro și kaki.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pantalonii cargo slim fit

Pantalonii cargo de tip slim fit, fac parte din categoria celor mai noi tipuri de pantaloni cargo. Aceștia au un design diferit de stilurile obișnuite ale pantalonilor cargo, fiind realizați mai mult pentru a se potrivi pe corp, decât de a fi lejeri.

Acesta este factorul diferențiator al acestui tip de pantaloni cargo. În rest, pantalonii cargo slim fit sunt exact ca celelalte tipuri de pantaloni cargo, având mult spațiu în buzunare și fiind realizați din material rezistent.

pantaloni cargo

Citeste si: Ce trebuie să conțină garderoba capsulă de primăvară

Pantalonii cargo exclusivișți, de lux

De această dată, pantalonii cargo exclusiviști, de lux, fac parte dintr-o categorie mai aparte în zilele noastre. Acești pantalonii cargo sunt realizați din diverse materiale, începând de la mătase, până la cei din piele, fiind realizați în stiluri precum cei cu picior drept, evazat și skinny.

Aceasta poate să fie considerată o versiune scumpă a pantalonilor cargo care au fost purtați de vedetele din întreaga lume. Pantalonii cargo de lux sunt realizați și dintr-o gamă nesfârșită de culori și modele.

Pantalonii cargo din material denim

Iar nu în ultimul rând, regăsim pantalonii cargo din material de blugi. Și aceasta este considerată a fi o altă evoluție cât de cât nouă, atunci când vine vorba despre stilurile de pantaloni cargo. Pantaloni cargo confecționați dintr-un material de blugi (denim), au devenit un stil legitim de jeanși, astăzi.

De această dată, acest tip de pantaloni cargo are buzunarele clasice, mari pe picioare, iar la anumite modele, vom regăsi mai multe buzunare decât de obicei, tocmai pentru a sublinia designul pantalonului cargo.

Citeste si: Postul Petru și Pavel 2022: Când începe în acest an?

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

 

Când poți purta pantaloni cargo

Pantalonii cargo se potrivesc într-o ținută pregătită pentru o plimbare în aer liber, mai ales dacă-ți dorești să ai la tine o gustare mică, atunci când buzunarele chiar își vin de ajutor. Cu toate acestea, deși astfel de pantaloni sunt practici, nu sunt tocmai eleganți, pentru a-i purta chiar oriunde și oricând.

De exemplu, imaginează-ți să mergi la birou cu o pereche de astfel de pantaloni, care au poate chiar și șase buzunare sau o curea din șnur... Prin urmare, aceasta este o ocazie în care ar trebui să evităm acest tip de pantaloni cargo obișnuiți.

În cazul în care îți plac foarte mult pantalonii cargo și vrei totuși să mergi la birou cu ei, pentru a te simți mai lejer, poți apela la modelele clasice, care se pot purta și la ocazii mai speciale. Astfel, putem integra în ținută, pantaloni cargo negri, clasici și cu șnur în talie, pentru momentele în care ne dorim să purtăm ceva casual, cu un aer business. 

Exact ca în cazul mersului la birou, nici când este vorba despre  pantalonii cargo  de training, nu reprezintă o alegere tocmai bună. Ne tentează deseori să purtăm acest tip de material la pantalonii cargo, pentru că unii au un design simplu, fiind practici și confortabili. Însă cu toate acestea, putem găsi un model simplu, care să fie adaptat la necesitățile fiecăruia în parte.

tinute cu pantaloni cargo

Citeste si: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

 

Cum asortezi pantalonii cargo

Pantalonii cargo au fost realizați pentru a fi adaptabili, iar datorită designului, aceștia se pot realiza în orice tip de țesătură. Prin urmare, acest tip de pantaloni se poate purta în orice anotimp. Acesta este și motivul pentru care anumite modele sunt realizate pentru a fi mai groase și mai izolante pentru temperaturile scăzute, în timp ce alte modele sunt realizate pentru a fi subțiri și ușoare, pentru vremea caldă.

Pantalonii de tip cargo se pot purta cu aproape orice articol vestimentar, însă deseori îi regăsim în combinații cu bluze casual (tricouri) și cu pantofi casual (ghete, bocanci și pantofi sneakers). Acest tip de pantaloni, se poate purta ca îmbrăcăminte robustă de exterior, ca parte a unei uniforme de lucru, pentru o ținută de stil casual sau chiar de lux.

Pantalonii cargo  se pot găsi în diverse modele și culori, în funcție de preferințe. Aspectul comun al acestora, ține de acele buzunare utile, în care vă puteți pune lucrurile liniștiți. Acesta este și motivul pentru care depozitarea obiectelor este elementul esențial al pantalonilor cargo.

cand putem purta pantaloni cargo

Citeste si: 5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în vara lui 2022



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Carmen de la Sălciua și Mihai Corche au făcut anunțul cel mare, după un an de relație: „Să fie într-un ceas bun”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies