Când va deveni Elena Marin de la Survivor România mămică?

elena marin mamica
Elena Marin de la Survivor România își dorește să devină mămică pentru prima oară

Elena Marin de la Survivor România și logodnicul ei, Andrei, pregătiți să devină părinți pentru prima oară.

După șapte luni departe de iubitul ei, Elena Marin de la Survivor România este pregătită să devină mămică pentru prima oară. Faimoasa a revenit în România cu probleme de sănătate, însă este pregătită să treacă peste ele și să se gândească la un viitor alături de Andrei, logodnicul ei.

Când va deveni Elena Marin de la Survivor România mămică?

Elena Marin a plecat în Republica Dominicană la Survivor România fiind certată cu logodnicul ei, Andrei, care nu a fost de acord cu participarea Faimoasei în cadrul show-ului.

Cu toate acestea, după șapte luni departe unul de altul, Elena Marin și Andrei s-au gândit că este momentul să-și mărească familia și să devină soț și soție în adevăratul sens al cuvântului.

Andrei, logodnicul Elenei Marin, este nerăbădător să devină tătic pentru prima oară și să se însoare cu iubita lui, cea pe care a trebuit să o aștepte timp de șapte luni la Survivor România.

Citeste si: Ana Porgras, despre mesajul citit de Zanni în Republica Dominicană: "N-are nicio treabă, e un fake total"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

elena marin si andrei declaratii
Elena Marin și Andrei au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți în scurt timp[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

„După 7 luni în care am aşteptat-o acasă, e evident că vreau să mă căsătoresc cu ea, îmi doresc copii cu ea.

O pândesc, aşadar! Aştept momentul potrivit pentru a o cere aşa cum trebuie de soţie”, a mărturisit Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Elena Marin a declarat că s-a întors de la Survivor România cu câteva probleme de sănătate, însă acestea se vor rezolva pe parcurs, odată ce va ajunge la medicul specialist.

Citeste si: Andrei și Marius, acuzații la adresa Elenei Marin și Mariei Chițu la Survivor România: „Am decis să ne separăm"

De asemenea, Faimoasa mărturisește că tot ce s-a văzut la televizor din Republica Dominicană, a fost mult mai diferit față de ce s-a petrecut cu adevărat atunci când nu se filma.

„Am rămas cu problema la glezna dreaptă. O să merg să văd ce se întâmplă! Eu nu am conştientizat ce se întâmplă acasă. Abia când am ajuns în aeroport am realizat cât de mult au iubit oamenii acest show.

Noi eram rupţi de realitate în Dominicana. Nu aveam de unde să ştim ce spun cei de acasă despre noi", a declarat Elena Marin.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, adevărul despre relația cu Elena Marin: "Ea era bună la început"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies