Cântăreața Dodo este însărcinată! "Șefa banilor" va deveni mămică pentru prima oară

dodo gravida
Cântăreața Dodo va deveni mămică pentru prima oară

Artista Dodo și-a surprins fanii atunci când i-a anunțat că este gravidă. Cântăreața va avea un bebe în curând

Dodo a devenit cunoscută după ce a scos hit după hit alături de Bogdan Mocanu și Iancu Sterp. Artista a reuși să-l surprindă plăcut pe Costi Ioniță, cel care a ajutat-o pe plan profesional. Acum, cântăreața Dodo a făcut anunțul momentului! Va deveni mămică pentru prima oară!

Cântăreața Dodo va deveni mămică pentru prima oară

Dodo a lansat alături de Bogdan Mocanu și Iancu Sterp melodia "Cel mai bun iubit", ceea ce a propulsat-o pe cele mai bune locuri în topurile românești. Următorul hit, "Șefa banilor" a reușit să câștige inimile ascultătorilor,

astfel că Dodo nu mai are nicio piedică spre a ajunge unde își dorește.

Dodo și iubitul ei
Dodo și iubitul ei vor deveni părinți[Sursa foto: Instagram]

Costi Ioniță a reușit să o "arunce" pe artistă în vâltoarea cântăreților de succes, cei care se află întotdeauna pe primele locuri în inimile ascultătorilor.

Citeste si: Încă un cuplu la Puterea Dragostei?! Ce declarații și-au făcut cei doi concurenți?!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

dodo insarcinata
Cântăreața Dodo și-a anunțat fanii că va aduce pe lume primul copil[Sursa foto: Instagram Dodo]

Deși fanii au crezut mereu că între Dodo și Bogdan Mocanu există o relație de iubire, artista le-a arătat până la urmă cine este marea ei dragoste. Toți au sperat ca mai devreme sau mai târziu Dodo să fie împreună cu unul dintre foștii concurenți de la Puterea Dragostei, Iancu Sterp sau Bogdan Mocanu.

Recent, cântăreața Dodo a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de Liviu și în dreptul căreia este scris: ”Mulțumim, Doamne.

Darul nostru de la Dumnezeu”. Astfel, toată lumea a putut să afle că artista va deveni mămică pentru prima oară.

„Eram la nașii noștri acasă și mi-a venit rău. Ei au zis să luăm un test de sarcină, am zis bine. Am facut testul și în două minute a apărut rezultatul. Am început să plâng, și eu, și Liviu. Îmi doresc fetiță, dar ce-o vrea Dumnezeu, sănătos să fie”, a spus Dodo la AntenaStars.

dodo mamica prima oara
Cântăreața Dodo a cunoscut succesul alături de Bogdan Mocanu și Iancu Sterp[Sursa foto: Instagram Dodo]

Chiar dacă Andra Volos a ținut să o atace pe Dodo pe vremea când avea o relație cu Bogdan Mocanu, cântăreața a demonstrat că adevărata ei relație se află alături de Liviu, tatăl viitorului copil.

Atât Dodo cât și Liviu postează foarte des fotografii în mediul online, acolo unde apar de cele mai multe ori împreună. Cei doi îndrăgostiți și își fac destul de des declarații și le arată tuturor cât de mult se iubesc.

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Diana Pârvu a devenit mămică pentru prima oară! Iubita lui Sergiu Negotiu Piloff a trecut printr-un miracol!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies