Care este legătura dintre Vera de la Survivor România și Alexandru de la Puterea Dragostei

alexandru si vera relatie
nimeni nu se aștepta ca între Vera de la Survivor România și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei să existe o legătură așa strânsă

Vera de la Survivor România a fost pe punctul de a deveni iubita lui Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Vera se află de puțin timp în competiția Survivor România și cu toate astea, a reușit să aducă foarte multe puncte pentru echipa Războinicilor. Ceea ce foarte puțină lume știe, este că Vera a avut o legătură cu Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei.

Vera de la Survivor România, legătură neștiută cu Alexandru de la Puterea Dragostei

Vera de la Survivor România și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei au fost pe punctul de a deveni iubiți, însă distanța i-a despărțit, având în vedere că Războinica este din Brașov, iar Alex locuiește în

București.

Alexandru Bobicioiu are de spus doar cuvinte de laudă la adresa concurentei de la Survivor România și își dorește ca frumoasa brunetă să câștige marele premiu al competiției.

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor România, viitoare mămică: "Da, îmi doresc"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

alexandru puterea dragostei
Alexandru de la Puterea Dragostei a fost pe punctul de a fi într-o relație cu Vera de la Survivor[Sursa foto: Instagram Alexandru Bobicioiu]

„O știu pe Vera ca fiind o mamă extraordinară. Am avut o tentativă de relație cu ea, ba chiar am și fost la o petrecere împreună, la un prieten de-al meu. Apoi am mai ținut legătura, am mai ieșit la un suc, la o plimbare, doar că nu s-a putut numi relație, pentru că ea stătea în Brașov și eu în București și nu ne-am mai văzut.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin vorbește despre apropierile iubitei sale cu Jador și Moroșanu! „Nu sunt întâmplătoare apropierile dintre ea și cei doi!”

„Pot să zic că am vorbit și ne-am văzut maxim o săptămână, după care am mai păstrat legătura prin intermediul telefonului, dar nu a fost nimic serios. Este o fată bună, muncitoare, o sportivă foarte bună, se antrenează foarte des, dar din păcate, nu a mers", spune Alexandru despre Vera de la Survivor România.

vera survivor romania
Vera a venit în competiția Survivor România pentru a-și demonstra că poate realiza orice își propune[Sursa foto: Instagram Vera]

De asemenea, Vera este bună prietenă cu Ana Porgras, concurenta apreciată de mii de români din întreaga țară. Se știe despre noua concurentă de la Survivor România că a avut determinarea de a slăbi 30 de kilograme la doar un an de când l-a născut pe fiul său, Lucas. Cel mic are șapte ani.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor România! Ce spune Faimosul?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies