Cântăreața Thalida Trofin, concurentă în noul sezon Bravo ai stil? Ce a declarat artista?

Thalida Trofin concurentă în noul sezon Bravo ai stil
Thalida Trofin, concurentă în noul sezon Bravo ai stil?

Thalida Trofin a vorbit despre o posibilă participare în show-ul Bravo ai Stil de la Kanal D.

Thalida Trofin a mărturisit într-un interviu recent că are o pasiune ascunsă pentru modă. Aceasta a dezvăluit că deține o colecție de câteva sute de reviste de modă și că îi place să combine hainele într-un mod neobișnuit.

Thalida își compune singură outfit-urile în videoclipurile muzicale și este o fană înrăită a show-ului Bravo ai Stil. Aceasta a trecut printr-o transformare majoră în ultima perioadă, schimbându-și radical înfățișarea, dar se pare că nu se va opri aici.

Tânăra a mărturisit că nu încurajează exagerările în ceea ce privește intervențiile estetice, dar atâta timp cât se pot corecta anumite aspecte, este deschisă pentru orice schimbare care să îi sporească încrederea de sine.

Thalida Trofin concurentă în noul sezon Bravo ai stil
Thalida Trofin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Sunt o mare împătimită a modei, îmi place să ies din zona de confort și să încerc moduri ciudate de a combina hainele.

Look-ul meu preferat este tiparul „school girl”. Stau ore în șir dimineața pentru a compune outfit-uri, sunt extrem de atentă la detalii, nu las nimic la întâmplare.

Citeste si: Larisa Udilă este însărcinată! A ținut totul secret

M-aș vedea în postura de concurentă în show-ul Bravo ai stil, ador stilul extravagant al Ralucăi Bădulescu. Cred că aș face față oricărei provocări și aș depăși cu zâmbetul pe buze tensiunile, dacă va fi cazul.

Galele în special sunt preferatele mele, pentru că îți oferă deschiderea de a te manifesta artistic, de a-ți pune în scenă toate nebuniile, ador asta! Abia aștept noul sezon!”, a declarat Thalida în cadrul interviului.

Thalida va lansa un videoclip în care joacă dublu-rol

Thalida va lansa un nou videoclip în curând în care va interpreta două personaje opuse. Piesa are un mesaj puternic pentru femeile prinse într-o relație toxică și va fi lansată pe 8 martie.

Thalida Trofin concurentă în noul sezon Bravo ai stil

Citeste si: Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities", mărturie neașteptată despre Giani Kiriță: "A fost cel mai..."

Noua melodie se va numi „Jos cu Dragostea” și este inspirată din povestea de viață a cântăreței. Versurile, dar și conceptul videoclipului, care va avea subiect de film, îi aparțin, după cum aceasta ne-a mărturisit.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies