Larisa Udilă este însărcinată! A ținut totul secret

Larisa Udilă
Larisa Udilă este însărcinată

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil! urmează să devină mamă peste câteva luni. Tânăra a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Bucurie de nedescris pentru una dintre cele mai frumoase foste concurente de la Bravo, ai stil! Larisa Udilă este însărcinată pentru prima dată!

La numai câteva săptămâni după ce s-a speculat că Larisa este însărcinată, tânăra a confirmat vestea minunată.

Ea și logodnicul său sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți, iar după șapte ani de relație, copilul a venit ca o adevărată binecuvântare.

Larisa Udilă este însărcinată în 16 săptămâni și abia așteaptă să îl strângă pe bebeluș în pace.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ecaterina Ladin a născut un băiețel

"Simt frică, simt bucurie, simt dragoste, simt nerăbdare, curiozitate, parcă toate în același timp.

Însă, nimic din toate astea nu mă sperie, pentru că împart toate aceste sentimente cu el. Acum 7 ani am început cea mai frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a trimis cea mai mare binecuvântare de pe acest pământ. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! În acest moment, de un lucru sunt sigură, mămica și tăticul tău te vor iubi cel mai mult și îți vor oferi totul!", a spus Larisa Udilă pe contul său de Instagram.

Citeste si: Lili Sandu, însărcinată la 41 de ani? „Nu e păcat să…”

 

Ștefana Peev și Emily Burghelea urmează să nască în scurt timp

În acest moment, nu doar Larisa este însărcinată, ci și alte concurente urmează să devină mămici, în scurt timp. Ștefana Peev și Emily Burghelea numără zilele până când vor avea primul copil.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mădălina și George au ajuns la un pas de despărțire! "Ce pot să fac eu, dacă tu nu vrei?!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies