Ecaterina Ladin a născut un băiețel

Ecaterina Ladin a născut
Ecaterina Ladin a născut prematur

Frumoasa actriță Ecaterina Ladin a devenit mamă pentru a doua oară. Actrița este în culmea fericirii.

Bucurie imensă pentru Ecaterina Ladin. Îndrăgita actriță din Las Fierbinți a devenit mamă pentru a doua oară! La numai câteva săptămâni după ce a anunțat că este din nou însărcinată, Ecaterina Ladin a născut un băiețel perfect sănătos și a publicat și primele imagini cu bebelușul.

Artista care o interpretează pe Dalida în serialul Las Fierbinți a făcut publică bucuria ei, dar și prima imagine cu bebelușul.

Citeste si: Alina Laufer a născut prematur! Cum se simte proaspăta mămică?

Ecaterina Ladin a postat o imagine adorabilă, cu bebelușul ei, alături de un mesaj emoționant: … „până la lacrimi mi-e dragă viața!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ecaterina Ladin a născut
Ecaterina Ladin a născut un băiețel, prima imagine cu micuțul[Sursa foto: Instagram]

Printre vedetele care au felicitat-o se numără unii dintre colegii din Las Fierbinți, dar și alte din showbiz, precum Flavia Mihășan.

Citeste si: Ecaterina Ladin, interpreta Dalidei din „Las Fierbinți”, este însărcinată a doua oară

Ecaterina Ladin a născut prematur

„Trebuie să nasc la începutul lui martie. Mai sunt vreo trei-patru săptămâni, dacă stau cuminte. Dacă nu, poate vine mai devreme.

Știm ce nume îi punem copilului, e un nume românesc, de sfânt, ca și la primul copil. Nu îl spun încă. Eu nu am avut nimic de spus, soțul a propus numele, eu am spus: da. Dacă o să ne dea Dumnezeu o fată, o s-o numesc eu”, spunea actrița, invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, în urmă cu doar câteva zile.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ecaterina Ladin
Ecaterina Ladin mai are un băiețel[Sursa foto: Instagram]

Cum au infleuențat-o părinții în alegerea carierei

Ecaterina Ladin a vorbit la un moment dat în cadrul unui interviu despre rolul pe care l-au avut părinţii în educaţia ei.

„Sunt absolut tot ce înseamnă părinţii mei. Fiind cea mai mică, am fost alintata familiei. Alintată însemnând toată dragostea şi toată răbdarea de pe lume. Nu eram eu, adică Ecaterina Ladin, dacă aveam alţi părinţi.

Tata fiind muzician, tenor, îşi dorea ca eu să fiu pe scenă, mama îşi dorea să devin învăţătoare. Cine ştie, poate o să predau vreodată actorie (râde). Deocamdată, i-am împlinit visul tatei. Mi s-au oferit de toate, de la cursuri de dans, de pian, până la cursuri de engleză, în condiţiile în care financiar nu stăteam foarte bine. Au făcut tot posibilul ca să nu-mi lipsească nimic. Am moştenit toate calităţile părinţilor mei: bunătatea, generozitatea, dragostea pentru copii, puterea de muncă şi, mai ales de la tata – încăpăţânarea”, a mărturisit actrița care interpretează personajul Dalida din serialul “Las Fierbinți”, conform
adevarul.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Prima reacție a lui Alin Sălăjean, după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Echipa lui Alin...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies