Ecaterina Ladin, interpreta Dalidei din „Las Fierbinți”, este însărcinată a doua oară

Dalida din serialul romanesc de comedie gravida a doua oara
interpreta Dalidei este diferită în viața de zi cu zi

Cea care îi dă viață personajului Dalida în celebrul serial de comedie, va fi mamă pentru a doua oară. Actrița a dezvăluit sexul bebelușului, iar fanii sunt în culmea fericirii!

Invitată în emisiunea "La Măruță", Ecaterina Ladin a mărturisit că va mai avea un băiețel. Actrița spune că este în culmea fericirii, iar primul ei băiat, Marcu, abia așteaptă să-și cunoască frățiorul.

Ce a declarat Dalida despre a doua sarcină

Într-o discuție sinceră cu Cătălin Măruță, Dalida și-a pus pe tavă toate stările prin care trece, acum că este însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară.

interpreta Dalidei gravida
Dalida este gravida a doua oara[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Ne-am dorit foarte tare copii și eu și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă", au fost vorbele actriței din serialul Las Fierbinți.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ecaterina Ladin nu a fost atrasă de soțul ei la început

"L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe 'Fierbințiul' (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întâlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă.

dalida gravida
Ecaterina Ladin și soțul ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire.", a mai povestit Dalida.

Ecaterina Ladin a avut o pauză de actorie timp de trei ani, momente în care s-a ocupat de afacerea cu țiglă metalică. Aceasta mărturisește că a trebuit să urce pe toate acoperișurile pentru a înțelege exact cum funcționează această branșă.

Aceasta nu regretă niciun moment din viața ei, dar se bucură extrem de tare că a revenit pe micile ecrane pentru a încânta publicul cu talentul său. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mădălina și George de la Puterea dragostei formează un cuplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies