Cardi B a născut un băiețel, al doilea copil cu soțul ei, Offset! Prima fotografie postată de artistă

Cardi B și Offset, părinți pentru a doua oară!
Cardi B și Offset, părinți pentru a doua oară!

Cardi B și Offset sunt în culmea fericirii! Faimoasa vedetă a născut un băiețel perfect sănătos!

Cardi B, una dintre cele mai apreciate artiste din toată lumea, a născut sâmbătă, pe data de 4 septembrie, al doilea copil. Ea şi partenerul ei au împărtășit marea veste și cu fanii, anunțul fiind făcut chiar de rapperiță pe contul său de Instagram, unde a publicat și prima fotografie cu băiețelul lor.

Citeste si: Elle King a născut! Cântăreața și logodnicul ei au dezvăluit sexul bebelușului

Cardi B și Offset și-au mărit familia! În urmă cu doar câteva zile, frumoasa vedetă aducea pe lume un frățior pentru primul lor copil, Kulture Kiari Cephus, care are acum doar 3 anișori. Anunțul uimitor nu a venit chiar în ziua în care s-a întâmplat miracolul, ci mai târziu, asta pentru că artista a avut nevoie de puțin timp pentru a se recupera după sarcină.

Cardi B și Offset, părinți pentru a doua oară!
Cardi B și Offset, părinți pentru a doua oară![Sursa foto: Instagram]

Fanii îndrăgitului cuplu ard de nerăbdare să afle ce nume va purta mezinul familiei, însă cei doi nu au dezvăluit nimic până acum.

Citeste si: Ash Pollard și Pete Ferne vor deveni părinți pentru a doua oară! „Am fost șocați...”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cardi B, mămică pentru a doua oară!

Artista și-a ascuns sarcina până în luna iunie, când a uimit pe toată lumea cu vestea surpriză. Ea a recunoscut că este gravidă în timp ce se afla pe scenă alături de trupa Migos, din care face parte și soțul ei, la decernarea premiilor BET 2021. Cardi B purta în momentul anunțului o salopetă foarte mulată, cu pietre prețioase, care îi scotea în evidență burtica de gravidă.

Iată că momentul mult așteptat a venit pe nepregătite, când ne așteptam mai puțin. Prima imagine cu băiețelul celebrului cuplu circulă peste tot pe internet și este de-a dreptul emoționantă. Părinții au imortalizat momentul chiar de la spital, când frumoasa vedetă își ține în brațe bebelușul, iar alături de ea se află Offset.

Citeste si: Mara Bănică a dezvăluit sexul bebelușului! Jurnalista este în culmea fericirii: „O să avem pereche!”

Cardi B și Offset, părinți pentru a doua oară!
Cardi B și Offset, părinți pentru a doua oară![Sursa foto: Instagram]

„9/4/21”, este singura descriere pe care a atașat-o cântăreața lângă celebra poză.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Cardi B și Offset, aproape de divorț!

Offset a avut mai multe relații de-a lungul timpului din care au rezultat 4 copii, dar acum a devenit tată pentru a cincea oară. Cu toate că amândoi au recunoscut că nu au o relație perfectă și că au existat multe probleme de-a lungul timpului, se pare că dragostea a învins și de această dată. 

Citeste si: LJ Reyes și Paolo Contis s-au despărțit! Actrița trăiește momente grele: „ A fost dificil și dureros”

Cardi B a reușit să treacă de infidelitățile soțului ei, asta după ce în anul 2020 vedeta a fost la un pas să divorțeze din cauza faptului că Offset ar fi înșelat-o din nou.

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Deea Codrea va fi mămică de băiat! Cum arată fosta concurentă de la Bravo ai stil! Celebrities după 35 de săptămâni de sarcină

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Denis Ștefan este în culmea fericirii! Soția lui a născut pentru a doua oară: „A venit pe lume a doua minune în viața noastră"

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies