Care a fost cel mai neobișnuit dar pe care Adrian Minune l-a primit la o nuntă: „Nu l-am împărțit că l-am ars eu. El stătea la bloc și eu la curte.”

Care a fost cel mai neobișnuit dar pe care Adrian Minune l-a primit la o nuntă: „Nu l-am împărțit că l-am ars eu. El stătea la bloc și eu la curte.”
Care a fost cel mai neobișnuit dar pe care Adrian Minune l-a primit la o nuntă: „Nu l-am împărțit că l-am ars eu. El stătea la bloc și eu la curte.”

Adrian Minune a povestit despre momentul în care el și Jean de la Craiova au primit un porc în dar.

Jean de la Craiova a povestit în urmă cu mai mult timp despre momentul în care a primit o vacă în dar la o nuntă. Acum, Adrian Minune a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, acolo unde a povestit și el despre cel mai neobișnuit dar pe care l-a primit la o cântare.

Adrian Minune și Jean de la Craiova, nevoiți să împartă un porc

Citește și: Adrian Minune, despre dezamăgirile pe care le-a avut de-a lungul vieții: „Nu poate să mă mai dezamăgească nimeni. Am fost dezamăgit când eram copil.”

Adrian Minune și Jean de la Craiova, nevoiți să împartă un porc
Adrian Minune și Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de sănătate: „Am intrat peste ea în rezervă, înainte să intre în operație. A ajutat-o enorm.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Manelistul a dezvăluit că a fost la un moment dat la o cântare cu colegul său de breaslă, Jean de la Craiova și au primit în dar un porc, pe care trebuia să îl împartă. Însă, Adrian Minune l-a păcălit pe Jean de la Craiova și a rămas doar el cu porcul.

Bursucu: Care a fost cel mai nebun lucru pentru care ai cântat?

Adrian Minune: Ne-a dat porcul mie și lui Jean. Nu l-am împărțit că l-am ars eu. El stătea la bloc și eu la curte. L-am luat să-l cresc și a făcut și 10 purcei. A venit la poartă să îi dau porcul. A intrat în curte, am scos niște vin din groapă, am făcut salată, cartofi prăjiți. „Îmi dai și mie din porcul ăla?” I-am spus: „Băi băiatule, s-a mâncat și porcul, s-au vândut și purceii.”

Am mai luat 10000 pe purcei, pe vremea aia .”, a povestit artistul.

Adrian Minune, despre momentul în care a plecat cu un portbagaj de bani de la o cântare

Care a fost cel mai neobișnuit dar pe care Adrian Minune l-a primit la o nuntă
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]

Artistul a dezvăluit că cei mai mulți bani i-a făcut în anul 2000, atunci când a plecat de la o cântare cu un portbagaj plin de bani.

Bursucu: Ai plecat de la vreo cântare cu un portbagaj plin de bani?

Adrian Minune: Da. În 2000, în Las Vegas. Un portbagaj plin de bani și de multe alte chestii .”, a declarat Adrian Minune.  



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ramona de la Clejani a vorbit despre divorțul de fostul soț și custodia fetițelor sale. Cum s-a schimbat viața brunetei: „5 ani m-am judecat pentru divorț și pentru custodia fetelor.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies