Care a fost relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle, din anul 2017 până în prezent

Care a fost relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle, din anul 2017 până în prezent
Care a fost relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle, din anul 2017 până în prezent

Ce relație au avut Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a, din anul 2017 până în prezent. Monarhul s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, joi. Cele două au avut o relație amiabilă, dar pe parcurs a devenit controversată.

Fosta actrița americană ș i Regina Elisabeta a II-a s-au văzut pentru prima dată la un ceai, în cadrul unui ritual regal de la Palatul Buckingham, într-o după-amiază din luna octombrie a anului 2017.

Citeste si: Ce a făcut Prințul Harry, înainte ca Regina Elisabeta a II-a să moară

Ce a spus Meghan Markle despre Regina Elisabeta a II-a

Întâlnirea celor două a durat o oră, dar a avut un mare succes. Se speculează că până și cățelușul Reginei a plăcut-o pe Meghan Markle. Fosta actriță a spus despre monarh că este o femeie incredibilă.

„Este o femeie incredibilă”, a spus Markle pentru BBC într-un interviu comun cu Harry în noiembrie 2017.

Cei doi s-au logodit și au anunțat public vestea pe 27 noiembrie, cu intenții să se căsătorească în primăvara lui 2018.

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry[Sursa foto: ShutterStock]

„Să o pot întâlni prin prisma lui, nu doar cu onoarea și respectul lui pentru ea ca monarh, ci cu dragostea pe care o are pentru ea ca bunica lui... Toate aceste straturi au fost atât de importante pentru mine, încât atunci când am cunoscut-o, am avut o înțelegere atât de profundă și, desigur, un respect incredibil pentru că am putut să petrec acel timp cu ea ”,

a declarat ea pentru BBC.

Fosta actriță „Suits” și relația reginei părea să fi ieșit pe picior bun. Într-un interviu din martie 2021 pentru CBS, Markle a spus despre o călătorie pe care a făcut-o cu Alteța Sa regală în Cheshire, Anglia, sugerând că monarhul era mai cald decât ar putea percepe mulți.

Meghan Markle a mai declarat că Regina Elisabeta a II-a a făcut-o să se gândească la bunica ei, care a fost întotdeauna caldă și primitoare.

„Noi eram în mașină și ea are o pătură care se așează peste genunchi pentru căldură, deoarece era destul de rece. Și mi-a spus: „Meghan, haide”, și mi-a pus-o și peste genunchi... m-a făcut să mă gândesc la bunica mea, care fost întotdeauna caldă, și foarte primitoare. ”, a declarat Meghan.

În 2017, Markle a spart precedentul regal, sărbătorind Crăciunul cu familia regală, când regina Elisabeta a invitat-o ​​să li se alăture la moșia ei din Sandringham.

De obicei, logodnicii regali nu sunt invitați să se alăture.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pe 19 mai 2018, Prințul Harry și Markle s-au căsătorit oficial la Capela Sf. George de la Castelul Windsor.

În anul 20202 lucrurile au luat o întorsătură, în momentul în care Markle și Harry au menționat că doresc să se distanțeze de obligațiile regale.

Cuplul a anunțat că demisionează din calitatea de membri ,,seniori” ai familiei regale și că și-au împărțit timpul între SUA și Marea Britanie.

Demisia a Ducelui și a Ducesei de Sussex din familia regală a fost supranumită ,,Megxit”. Familia Regală, inclusiv prințul Charles, prințul William și Regina Elisabeta, ar fi fost foarte furioși în legătură cu acest aspect.

Tatăl și fratele lui Harry ar fi aflat această veste de la știri.

O sursă principală de la acea vreme a menționat că aceasta este o declarație de război la adresa familiei.

Citeste si: Cum s-a înțeles Regina Elisabeta a II-a cu Prințesa Diana. Ce relație controversată au avut cele două

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: ShutterStock]

Regina Elisabeta a II-a nu a fost fericită în momentul în care cei doi s-au mutat în SUA

Regina Elisabeta a II-a părea că își susținea foarte tare nepotul și pe ducesa de Sussex, în momentul în care s-au mutat în SUA, în anul 2020, cu Archie, fiul lor, dar în anul 2021 o sursă a declarat pentru US Weekli că nu era deloc fericită.

,,Regina speră că se vor întoarce, dar nu poate face mare lucru în privința asta și le acceptă deciziile”, a menționat sursa respectivă.

Relația fostei actrițe cu Regina Elisabeta și Familia Regală a devenit și mai tensionată în anul 2021, în momentul în care cei doi au avut o întâlnire cu Oprah Winfrey. Markle a spus că a experimentat rasismul, în timp ce locuia la Londra și a spus că nu a simțit că Familia Regală o sprijină.

Meghan Markle a dezvăluit că s-a gândit la sinucidere, din cauza unor titluri din anumite tabloide britanice, precum ,,Uraganul Meghan” și a vorbit despre cum a fost dezbătută culoarea pielii fiului ei Archie.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În urma interviului, Palatul Buckingham a publicat declarația: „Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan”.

În luna aprilie, anul 2021, Prințul Harry a participat la slujba Prințului Philip, fără Meghan lângă el. El și fratele Prințului Wiliam au fost la procesiunea pentru bunicul lor, chiar dacă frații săi nu s-au așezat unul lângă altul, în timpul slujbei.

Se pare că regina a fost ușurată că Markle nu a participat la înmormântare, spunându-le asistenților: „Să mulțumesc Domnului că Meghan nu vine”, de teamă că nu se va concentra asupra zilei sumbre, a raportat Newsweek, citând noua carte a biografului regal Tom Bower.

Lucrurile au început să se strice, oarecum, după ce Harry și Meghan și-au întâmpinat fiica, Lilibet, numită după porecla reginei.

Citeste si: Cine a fost Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. "Regina a murit in liniște la Balmoral în această după-amiază"

În luna aprilie, cei doi au vizitat-o pe Regina Elisabeta la Castelul Windsor

În aprilie, cuplul i-a făcut o vizită secretă reginei la Castelul Windsor, în drum spre Jocurile Invictus, un eveniment sportiv în sprijinul veteranilor răniți. Vizita a venit la doi ani după ce au plecat la Hollywood.

Bower a spus într-un interviu recent că Sussex-ii trebuiau să fie așezați departe de Prințul Charles, Prințul William și Kate Middleton pentru a evita distracția atenției de la eveniment, a raportat Newsweek.

Citeste si: Care a fost relația Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu copiii săi



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Care este adevărul dintre relația Reginei Elisabeta cu Camilla Parker Bowles. Cât de greu i-a fost Ducesei de Cornwall să intre în Familia Regală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies