Cum s-a înțeles Regina Elisabeta a II-a cu Prințesa Diana. Ce relație controversată au avut cele două

printesa diana si regina elisabeta
Ce relație au avut Prințesa Diana și Regina Elisabeta a II-a

Atât Prințesa Diana, cât și Regina Elisabeta a II-a, au fost unele dintre cele mai importante și celebre femei din lume. Cu toate că Lady Di a intrat în Familia Regală, în anul 1981, drept soția Prințului Charles, a fost un personaj controversat, de-a lungul vieții sale.

 

Așadar, la doar 20 de ani, Diana a devenit nora celei mai puternice femei din lume, Regina Elisabeta a II-a, situație foarte stresantă pentru tânăra prințesă.

Tensiunile dintre Regina Elisabeta a II-a și Prințesa Diana

printesa diana
Prințesa Diana[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Cine este Charles (Prințul de Wales). „Este rar, poate chiar unic în Europa”

După ce Diana a primit titulatura de Prințesă de Wales, oamenii au început să o îndrăgească, numind-o Prințesa inimilor. Cu toate acestea, soacra ei, Regina Elisabeta a II-a, nu a avut o relație atât de bună cu soția fiului său, existând multe controverse între cele două.  Relația dintre cele două a început într-un mod formal, în timp ce Diana era foarte rezervată în ceea ce o privește pe Regină.

La început, Majestatea Sa avea mare încredere în nora sa, oferindu-i posibilitatea de a reprezenta Familia Regală. Ulterior, după ce mariajul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles, a început să se destrame, aceeași situație a fost și între relația dintre Regina Elisabeta a II-a și soția fiului său. Caracterul puternic al Prințesei a făcut-o pe Regină să se îndepărteze și mai mult de ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce a făcut Regina Elisabeta a II- a, la divorțul dintre Prințul Charles și Prințesa Diana

viata printesei diana
Cum s-a înțeles Prințesa Diana cu Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: Hepta]

Citeste si: Cum a ajuns Camilla Parker Bowkles regina Marii Britanii! Ce rol a avut Regina Elisabeta

Diferența de 12 ani dintre Lady Di și Prințul Charles, dar și multe alte motive, au făcut ca povestea lor de dragoste să dispară.

Cu toate că relația dintre cei doi a început să devină din ce în ce mai rece, situația unui divorț era destul de complicată în Familia Regală. Se pare că Prințesa Diana i-a cerut ajutorul soacrei sale, în legătură cu mariajul cu fiul său, însă Regina Elisabeta a II-a era destul de distantă, păstrând o relație formală. În cadrul unui interviu, Prințesa Diana a povestit că în disperarea sa de a salva relația cu Prințul Charles, i-a cerut sfaturi Reginei Elisabeta a II-a, însă reacția pe care a primit-o, nu a fost cea pe care o aștepta.

„Așa că m-am dus la ea și i-am spus: „Nu știu ce ar trebui să fac”. Apoi ea a spus: „Nu știu ce ar trebui să faci” Și asta a fost. Acesta a fost ajutorul ei”, a declarat prințesa Diana.  

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Prințesa Diana, „traumatizată” de Prințul Charles. Ce s-a întâmplat între cei doi

În anul 1995, Regina Elisabeta a II-a a propus un „divorț rapid” între fiul ei și soția lui. Ulterior, Palatul Buckingham a anunțat, în mod oficial, că Regina le-a trimis scrisori lui Charles și Dianei, sfătuindu-i să rupă relația. La momentul acela, presa din Marea Britanie a izbucnit, apărând titluri pe prima pagină, precum „Regina a ordonat divorț”, „Regina i-a spus lui Charles să divorțeze”.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prințul Harry agită apele la Palatul Buckingham. Ce declarații a adus jurnalistul britanic, Jonathan Sacerdoti

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies