Prințesa Diana, „traumatizată” de Prințul Charles. Ce s-a întâmplat între cei doi

printesa diana si charles
Prințesa Diana și Prințul Charles

De-a lungul timpului, povestea de dragoste dintre Prințul Charles și Prințesa Diana a fost una controversată. Un documentar despre Prințesă a scos la iveală multe detalii șocante despre relația dintre cei doi, oferind multe informații despre mariajul lor.

În cadrul interviului din urmă cu ceva ani, Lady Di a mărturisit câtă suferință i-au provocat anumite momente pe care le-a trăit, alături de fostul ei soț.

Ce s-a întâmplat după ce Prințul Charles și Prințesa Diana și-au anunțat logodna

relatie charles si diana
Ce declarație a făcut Prințul Charles, în legătura cu iubirea față de Diana[Sursa foto: Hepta]

Citeste si: Cum a ajuns Camilla Parker Bowkles regina Marii Britanii! Ce rol a avut Regina Elisabeta

Așadar, Prințesa Diana a vorbit despre perioada de la începutul relației sale cu Prințul Charles, în care cei doi au luat parte la un interviu. Se pare că declarațiile proaspătului ei logodnic au rănit-o foarte tare, provocându-i suferință, chiar și la mult timp distanță. La momentul când Prințul Charles și-a anunțat logodna, o întâlnise pe Lady Di doar de 12 ori. Cu toate acestea, Familia Regală era mulțumită de faptul că băiatul Reginei Elisabeta a II-a, s-a așezat la casa lui.

Imediat după ce au anunțat marele eveniment, Prințesa Diana și Prințul Charles au oferit un interviu, în care au fost întrebați de către reporter, dacă sunt îndrăgostiți. Fără să stea pe gânduri și foarte hotărâtă, Lady Di a răspuns „Bineînțeles ”. Însă răspunsul Prințului Charles a fost unul neașteptat, care a șocat-o atât pe proaspăta lui logodnică, ci și pe toți admiratorii Casei Regale.

„M-a traumatizat complet” Cum a rănit-o Prințul Charles pe Prințesa Diana

printul charles relatie cu diana
Prințesa Diana și Prințul Charles, în tinerețe[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. În data de 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină

Într-un interviu acordat înainte să își piardă viața, Prințesa Diana și-a amintit de momentul respectiv, care a avut un impact negativ asupra stării ei emoționale.

Întrebat dacă este îndrăgostit de femeia care urma să îi devină soție, Prințul Charles a răspuns: „Orice ar însemna asta”.

„M-a dat peste cap atunci, m-am gândit: ce răspuns bizar. M-a traumatizat complet”, a declarat Prințesa Diana. Faptul că Prințul Charles i-a provocat mare parte din depresie Prințesei Diana, este un subiect foarte controversat. Cu toate acestea, Lady Di a povestit că la începutul relației, fostul ei soț era foarte insistent, fiind o situație deranjantă pentru ea.

„Era ca o iritație, era peste tot. Apoi s-a aplecat din senin și m-a sărutat și tot...oamenii nu fac asta în mod normal. Mă urmărea peste tot ca un cățeluș”, a povestit, în trecut, Diana.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Curiozitati despre printesa diana
Prințesa Diana[Sursa foto: Hepta]

Citeste si: De ce purta Regina Elisabeta a II-a haine atât de colorate

Prințesa Diana a devenit Prințesă de Wales la doar 20 de ani, atunci când s-a căsătorit cu Prințul Charles, în anul 1981. Povestea de dragoste i-a provocat o mare suferință, suferind de bulimie și depresie, iar în anul 1992, cei doi s-au despărțit, în mod oficial.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine a fost Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. "Regina a murit in liniște la Balmoral în această după-amiază"

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies