Care au fost cele mai grele momente din viață pentru Ana Morodan. Ce se ascunde, de fapt, sub umorul “Contesei digitale” “Nu, nu renunțăm la bătălie, pentru că este o nouă zi.”

Care au fost cele mai grele momente din viață pentru Ana Morodan. Ce se ascunde, de fapt, sub umorul “Contesei digitale” “Nu, nu renunțăm la bătălie, pentru că este o nouă zi.”
Care au fost cele mai grele momente din viață pentru Ana Morodan. Ce se ascunde, de fapt, sub umorul “Contesei digitale” “Nu, nu renunțăm la bătălie, pentru că este o nouă zi.”

Bruneta a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei.

Ana Morodan, cunoscută drept “Contesa digital”, activă mereu pe rețelele de socializare și în show-urile de televiziune și îndrăgită pentru aparițiile ei extravagante, a povestit, în cadrul podcastului Vorba lu’ Jorge, câteva momente grele prin care a trecut până acum. În momentul în care și-a pierdut părinții unul după altul, Ana Morodan a trecut prin clipe despre care a crezut că o vor pune la pământ.

  “Nu a fost niciodată momentul în care să zic că mă duc și mă arunc de pe clădire, dar au fost foarte multe momente. Inclusiv când mama mea a plecat, tatăl meu a murit de inimă rea pentru că urma să plece mama mea. Tatăl meu era un om perfect sănătos și m-a sunat femeia de serviciu și mi-a zis: “ Ana, tatăl tău a căzut în baie.”

Și am zis: “Ridică-l”. “Nu, nu se mai ridică.” Nu am înțeles, cum adică? Noi eram toți pregătiți că mama mea va ceda din viață, pentru că avea deja șapte metastaze și ne chinuiam de foarte mulți ani. Și când am auzit asta, m-am tot gândit, oare eu cum îi spun asta mamei, care era în spital. Ei au avut o relație foarte apropiată, simbiotică, eram un copil printre ei.
Cum îi zic mamei că nu mai e tata, ce fac?”,
a povestit Ana Morodan.

Cum a reușit Ana Morodan să treacă peste cele mai grele momente din viața ei

Citește și: Ana Morodan, mărturisiri dureroase despre decesul părinților săi: „A fost o perioadă foarte grea pentru mine atunci și nu am putut să o integrez pentru că munceam încontinuu!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ana Morodan
Ana Morodan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ana Morodan se luptă cu kilogramele în plus, după perioada stresantă prin care a trecut în ultimul an. Cum reușește vedeta să își țină în frâu poftele de dulce: „Funcționează. E fantastic.”

În spatele umorului și zâmbetul inconfundabil, creatoarea de conținut a reușit să găsească soluții pentru momentele de suferință pe care încerca să le gestioneze.

În cele din urmă, vede ca pe o frumusețe faptul că începe o nouă zi, chiar dacă de foarte multe ori mintea  a dus-o în direcții triste. 

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

“Nu m-a șocat foarte tare, dar când mama mea a plecat dintre noi, a fost un moment destul de greu pentru mine și ce s-a întâmplat ulterior a fost destul de greu. Am avut momente în care am zis că eu mă culc, dacă e să nu mă mai trezesc, până aici, aia e. Trecem prin viață prin tot felul. Alea au fost momentele. Mai sunt momente în viață în care spui: “eu acum renunț la bătălie”, doar că dimineața, ochișorii se deschid.

Și spui: “nu, nu renunțăm la bătălie, pentru că este o nouă zi.” Asta e frumusețea vieții, pentru că tot timpul este o nouă zi.”, a mai povestit “Contesa Digitală.”

Ana Morodan
Ana Morodan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus.” Ana Morodan, apariție îngrijorătoare pe rețelele de socializare! Vedeta a apărut în cârje în fața spitalului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Recalculare pentru pensiile mici! Ce trebuie să facă pensionarele din țară și până când trebuie să aducă adeverințele

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies