Care era băutura preferată a Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a aIIa
Regina Elisabeta a aIIa

Regina Elisabeta a II-a se bucura de o băutură pe cinste, dar la sfatul medicilor, Majestatea Sa a foste nevoită să renunțe la ea. Iată despre ce este vorba!

Regina Elisabeta a II-a a avut o sănătate fizică foarte bună, dar medicii au sfătui-o să renunțe la băutura ei preferată.

Citeste si: Ce se întâmplă cu fiii Prințului Charles, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit

Regina Elisabeta a aIIa
Regina Elisabeta a aIIa[Sursa foto: ShutterStock]

La ce băutură a trebuit să renunțe Regina Elisabeta a II-a

După cum spuneau două surse foarte apropiate ale monarhului, medicii au sfătuit-o pe Regina Elisabeta să renunțe la alcool, cu excepția ocaziilor speciale, pentru a fi siguri că își mențin starea

de sănătate, pentru programul încărcat pe care îl avea toamna și înainte de săbătorirea jubileului de platină care urma să aibă loc în luna iunie.

 „Reginei i s-a spus să renunțe la băutura ei de seară, care este de obicei un martini”, spune un prieten de familie. „Nu este chiar mare lucru pentru ea, nu este o mare băutoare, dar pare puțin nedrept că în această etapă a vieții ei trebuie să renunțe la una dintre puținele plăceri .”,

a menționat un apropiat.

Regina a trecut printr-o perioadă dificilă după moartea soțului ei, Prințul Philip, în aprilie. În ultimele luni, însă, ea a arătat fericită și plină de energie și entuziasm în timp ce a dus la îndeplinire o serie de angajamente.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Regina Elisabeta a II-a a fost văzută bând în public destul de rar, dar se pare că ea se bucura în majoritatea serilor de un martini uscat, care era și preferatul prințului Charles.

La cină, regina se bucură de obicei de un pahar de vin dulce și, potrivit răposatului ei verișor Margaret Rhodes, se știe că bea un pahar de șampanie, înainte de culcare.

În ultimul timp, Majestatea Sa s-a bucurat doar de apă și băuturi răcoritoare. O a doua sursă a menționat că alcoolul a dispărut, iar medicii vor să se asigure că este cât mai în formă și sănătoasă posibil.

,,Dar acum, Majestatea Sa va bea doar apă și băuturi răcoritoare. „Alcoolul a dispărut, medicii ei vor să se asigure că este cât mai în formă și sănătoasă posibil ”, confirmă o a doua sursă.

Citeste si: Prințul Harry agită apele la Palatul Buckingham. Ce declarații a adus jurnalistul britanic, Jonathan Sacerdoti

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Regina Elisabeta a aIIa
Regina Elisabeta a aIIa[Sursa foto: ShutterStock]

Ce a spus bucătrarul Darren McGrady despre Regina Elisabeta a II-a

Darren McGrady a spus că Regina Elisabeta a bea foarte rar. El a gătit pentru monarh în perioada 1982-1993 și a menționat că, deși mânca patru mese mici pe zi, la cină bea un pahar mic de vin dulce german.

Pe lângă martini-ul ei uscat de noapte, Regina Elisabeta erao fană a Dubonnet-ului și a ginului, care a fost băutura preferată a Reginei Mame.

Anul trecut, Palatul Buckingham a lansat propria sa marcă de gin, iar regina permite ca vinul spumant să fie produs din viile ei de la Windsor Great Park.

Citeste si: Cum făceau amor Prințul Charles și Diana. Ce a declarat Prințesa, în urmă cu 37 de ani

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce a făcut Prințul Harry, înainte ca Regina Elisabeta a II-a să moară

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies