Prințul Harry agită apele la Palatul Buckingham. Ce declarații a adus jurnalistul britanic, Jonathan Sacerdoti

Printul Harry si sotia lui, Meghan
Printul Harry si sotia lui, Meghan

Prințul Harry avea să își lanseze cartea de memorii până la finalul acestui an, iar speculațiile spun că autorul real ar fi scriitorul JR. Moehringer. Jurnalistul britanic, Jonathan Sacerdoti este de părere că Harry și Meghan nu se tem să provoace conflicte și că ducesa de Cornwall, Camila, va fi ținta atacurilor celor doi, în momentul în care se va lansa cartea.

Jurnalistul britanic Jonathan Sacerdoti  a vorbit despre controversele pe care prințul Harry și soția sa, Meghan, le-ar putea crea între membrii Familiei Regale, în momentul în care se va publica cartea de memorii a ducelui de Sussex.

Citeste si: Cum a ajuns Camilla Parker Bowkles regina Marii Britanii! Ce rol a avut Regina Elisabeta

Ce a declarat jurnalistul britanic Jonathan Sacerdoti despre prințul Harry și soția lui, Meghan

Prințul Haryy a primit un avans de 20 de milioane de dolari de la editura Random House, cea care urma să publice cartea de memorii. Jurnalistul britanic Jonathan Sacerdoti a menționat că modul în care cei doi s-au comportat de când au plecat din sânul Familiei Regale a sugerat că nu le este teamă să creeze controverse.

„Cred că modul în care el și Meghan s-au comportat de când au plecat din sânul Familiei Regale a sugerat că nu se tem să creeze controverse și să provoace.

Și nu există niciun motiv pentru care să credem că vor face ceva diferit în această carte. Adevărul este că prințul Harry a spus că va fi revelatoare și că va fi scrisă de el, dintr-o perspectivă destul de personală și, ținând cont de dificultățile dintre Familia Regală, Harry și Meghan, de când au părăsit Marea Britanie, există destule motive de îngrijorare”, a comentat Jonathan Sacerdoti, colaborator al The Spectator.

Mama vitregă a prințului Harry, Camilla
Mama vitregă a prințului Harry, Camilla[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Familia Regală britanică se teme de acuzațiile pe care le-ar putea aduce ducii de Sussex

Jonathan Sacerdoti a menționat faptul că membrii Familiei Regale se tem de opinia publică, iar acesta este motivul pentru care au încercat să ofere explicații, în legătură cu acuzațiile de rasism pe care prințul Harry și soția sa, Meghan le-au adus.

„Amintiți-vă, de exemplu, că, după ce au acordat interviul cu Oprah, am văzut ceva foarte neobișnuit, și anume celebra declarație în care Harry spunea că amintirile pot varia, iar apoi l-am văzut pe prințul William chiar răspunzând la întrebarea unui jurnalist în zilele următoare, unde a spus că nu suntem o familie rasistă. Acest tip de comentarii din partea Familiei Regale, mai ales din partea unor membri atât de sus-puși, nu de la un purtător de cuvânt, nu de la un membru regal junior, ci de la regină și de la al doilea moștenitor al tronului, sunt

majore. Pot părea mici, deoarece familia regală este laconică în modul în care se exprimă, este diplomatică și discretă, dar acestea au fost declarații foarte directe și au arătat, cred, impactul masiv pe care l-a avut interviul ”, a mai adăugat jurnalistul britanic.

Printul Harry și soția lui, Meghan
Printul Harry și soția lui, Meghan[Sursa foto: Hepta]

Citeste si: Ultima apariție în public a Reginei Elisabeta! Imagine emoționantă

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dezvăluirile prințului Harry o vizează pe Camilla, ducesa de Cornwall

Jurnalistul britanic a vorbit și despre mama vitregă a prințului Harry, Camilla, despre care se zvonește că este vorba în cartea de memorii, tocmai din cauza faptului că ar fi avut o relație tensionată cu ducii de Sussex. El este de părere că nimeni nu ar fi surprins să audă că prințul Harry ar fi putut avea o relație tensionată cu mama sa. 

„Există zvonuri potrivit cărora Camilla ar fi criticată în carte. Nu cred că niciunul dintre noi nu ar fi atât de surprins să audă că prințul Harry ar fi putut avea o relație complicată cu mama sa vitregă, care a fost cunoscută public ca fiind amanta tatălui său în timpul căsătoriei acestuia cu mama sa. Nu există nicio cale de a evita asta. Cred că rolul de mamă vitregă poate fi adesea unul dificil, dar acest lucru este și mai dificil pentru prințul Harry. Deci cred că nu pot fi decât îngrijorați că această carte va face același lucru. Și ceea ce poți face chiar și într-un interviu foarte lung la televiziune este mult mai puțin decât ceea ce poți face într-o carte de memorii întinsă. Așa că, chiar dacă mulți oameni nu vor citi cartea din scoarță în scoarță, bineînțeles că toate punctele importante, toate părțile cele mai suculente vor fi selectate imediat de presă și vor fi reluate în întreaga lume, iar și iar”, a avertizat Sacerdoti, conform Express.co.uk.

Jurnalistul britanic Jonathan Sacerdoti
Jurnalistul britanic Jonathan Sacerdoti[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce cadou i-a facut Regina Elisabeta a II-a, strănepotului ei. Viitorul rege a împlinit 9 ani



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. În data de 31 august 1997, Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies