Care este cel mai mare fix al lui Dorian Popa și ce face de mai multe ori pe zi. „E un fix care nu este dăunător. Nu am auzit pe nimeni să moară.”

Care este cel mai mare fix al lui Dorian Popa și ce face de mai multe ori pe zi. „E un fix care nu este dăunător. Nu am auzit pe nimeni să moară.”
Care este cel mai mare fix al lui Dorian Popa și ce face de mai multe ori pe zi. „E un fix care nu este dăunător. Nu am auzit pe nimeni să moară.”

Dorian Popa a vorbit despre o obsesia sa și ce face de mai multe ori pe zi.

Cunoscutul și îndrăgitul artist, Dorian Popa, a vorbit despre obsesia pe care acesta o are și despre care multe persoane nu știau. Chiar dacă este mereu ocupat cu industria muzicală, asta nu îl face să se abată de la regulile stricte pe care le are acasă și de la obiceiurile cu care trăiește zi de zi. Astfel, artistul a povestit, în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan, care este cel mai mare fix al său.

Îi place ca totul să fie în ordine, iar în jurul lui să fie disciplină, chiar dacă de multe ori înseamnă să facă curățenie inclusiv după menajera lui. Consideră că poate să împartă foarte bine cele două lucruri, din dorința de a avea mereu ordine în jur.

„Eu am rămas un pic în trecut, dar nu e nici în trecut, pentru că bărbații nu făceau chestia asta. Eu sunt foarte atent la casa mea și la tot ce se întâmplă în jurul meu, mașină, casă.

Îmi doresc foarte mult să am ordine, disciplină, deși am menajeră, eu mai fac încă o dată după menajeră. Cred că sunt un pic fixist, poate uneori prea fixist decât trebuie, dar în aceeași ordine de idei, atunci când mă blamez în a fi fixist în ceea ce mă privește ordinea și disciplina, mă gândesc totuși că e un fix care nu este dăunător. Nu am auzit pe nimeni să moară de prea multă curățenie.
Consider că poți să faci și business și curat după menajeră.”,
a spus Dorian Popa.

Este casa lui Dorian Popa făcută din reclame?

Citește și: Dorian Popa a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. Ce l-a afectat cel mai tare din despărțirea părinților: „A plecat și a plecat urât. M-a afectat. Nu mi s-a părut drept.”

Dorian Popa
Dorian Popa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Și-a făcut Dorian Popa casa doar din reclame? Discuțiile care s-au stârnit după ce artistul a făcut reclamă la toate lucrurile din locuință. „E mult spus frumoasă, dar pentru cât am putut eu, este.”

Invitat în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan, aceasta a vrut să vadă dacă este mit sau realitate, iar dacă ceea ce spun urmăritorii cu privire la casa lui este adevărat sau nu.

Dorian Popa și-a construit o casă care merge foarte mult pe alb, în stilul lui Kim Kardashian, așa cum a și menționat artistul, însă nu a primit niciunul din lucrurile pe care le-a postat, iar  toată casa este făcută din munca lui  și după viziunea pe care el a avut-o la acea vreme.

Anamaria Prodan: Îmi aduc aminte o reclamă la gresie, la piscină, la absolut orice, iar toată lumea vorbea, vreau să știu dacă este mit sau realitate, dacă această casă ai gândit-o cap coadă din reclame?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Dorian Popa: Dacă era așa, acum mai aveam 3 mașini la poartă. (nr. Dacă și-a făcut casa din reclame pentru că a făcut reclamă la toate lucrurile din locuință.) Ce bine era. E mult spus frumoasă, dar pentru cât am putut eu, este.

Dorian Popa
Dorian Popa[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Dorian Popa a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu tatăl său! Ce l-a afectat cel mai tare din despărțirea părinților: „A plecat și a plecat urât. M-a afectat. Nu mi s-a părut drept.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies