Care este cel mai mare regret al Cristinei Șișcanu, legat de căsnicia sa: "Regretele sunt legate de lucrurile pe care nu le-ai făcut, nu de lucrurile pe care le-ai făcut!"

cristina siscanu
Care este cel mai mare regret al Cristinei Șișcanu, legat de căsnicia sa

Cristina Șișcanu are o frumoasă familie, alături de Madalin Ionescu, însă cu toate acestea, are un regret destul de mare.

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta se bucură de succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Cu toate acestea, în cursul zilei de ieri, vedeta a postat un filmuleț pe pagina sa de Facebook, în care și-a spus regretul său cel mai mare.

Care este cel mai mare regret al Cristinei Șișcanu

Citește și: Rețetă de roșii cherry cu buratta la cuptor, pregătită de Cristina Șișcanu: „Este o rețetă virală, care de câțiva ani se face sub diverse forme pe internet.”

cristina siscanu si madalin ionescu
Care este cel mai mare regret al Cristinei Șișcanu, legat de căsnicia sa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu, despre nedreptățile din jur. Motivul pentru care prezentatoarea TV nu poate să gestioneze astfel de situații. „Nu știu ce fel de suflet poți să ai.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Acest regret al său, nu este legat de carieră sau de alte astfel de aspecte, ci mai degrabă de propria căsnicie. Este fericită și împlinită alături de soțul său, Madalin Ionescu, însă cu toate acestea, odată cu trecerea timpului și cu înaintarea în vârstă, Cristina Șișcanu a realizat că regretă ceva foarte important pentru ea.

Fetelor, să vă fac o mărturisire importantă, destul de personală așa...

mă rog, așa sunt eu deschisă, directă și... simt nevoia aceasta de a împărtășii cu voi niște lucruri. Și-anume, o să vă împărtășesc marele meu regret în căsnicia mea, chiar... regret ceva și-mi pare tare rău că n-am făcut, că de obicei așa se întâmplă. Regretele sunt legate de lucrurile pe care nu le-ai făcut, nu de lucrurile pe care le-ai făcut.

Și o să vă spun așa, în primul rand, îmi pare tare rău că nu m-am apucat de făcut copii mai devreme...

nu mai stiu, cât aveam, 31 de ani? Când am rămas însărcinată, Petra are 7 ani și jumătate... nu, 32, la 33 am născut, deci destul de târziu. Și eram căsătorită de 6 ani și timp de 6 ani eu, a fost decizia mea, nu am vrut să fac copil, pentru că deja aveam doi și aveam așa o oarecare frică, că nu o să ne descurcăm, pentru că... na, copiii implică diverse responsabilități, de toate tipurile, și financiare și..
mă rog, era și Filip, care avea niste necesități, față de copiii tipici, și-atunci cumva, aveam așa o temere și tot am amânat momentul și îmi pare rău că am făcut doar un copil, îmi pare rău și că după ce am născut-o pe Petra, n-am mai făcut un copil, la scurt timp. Ar fi fost minunat. 
Am tot zis, încă un an, încă doi, încă trei și uite că s-au făcut șapte și jumătate, de la nașterea ei, deja au trecut.

Citește și: Glumele Teodorei l-au scos din minți pe Antoni! „Taci!”. Aflați de la ce a pornit totul în noul episod din „Casa iubirii” de marți, 1 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...- stirilekanald.ro

O să vă mai mărturisesc ceva, eram super hotărâtă să mai fac un copil, exact înainte să înceapă războiul în Ucraina și după aceea iarăși m-a luat frica. Totul era așa de nesigur, ce facem, cum facem, ce se întâmplă și uite c-au mai trecut niște ani și deja fac anul acesta 40 de ani și acum mi-e frică că e prea târziu(...) și fac calcule, câți ani o să aibă Mădălin, când copilul o să aibă 20 de ani, câți ani o să am eu când o să aibă copilul 20 de ani, că cu ne descurcăm atunci, că ce o să fie, cum o să fie.

Deci mie mi se pare o prostie, și în concluzie, cred că... bine, asta e ce cred, ce simt eu, dar acum fiecare face cum vrea. În momentul în care simți că ți-ai găsit jumătatea sau simți că ai găsit un om cu care poți să construiești lucruri, frate nu mai aștepta! Adică și dacă-ți dorești să faci copii, că sunt persoane care nu-și doresc să facă copii deloc în viața asta, așa că asta e altă poveste.(...) După aceea, îți pare rău că nu l-ai făcut mai devreme și vă spun și de ce, pentru că, cu cât amâni momentul mai mult, cu atât petreci mai mult timp în viața asta cu al tău copil. De ce să nu petreci cât mai mulți ani posibili? ”, a menționat aceasta, pe pagina sa de Facebook.

cristina sicanu facebook
Care este cel mai mare regret al Cristinei Șișcanu, legat de căsnicia sa[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cristina Șișcanu, declarații controversate despre relațiile de prietenie. De ce le compară cu relația de cuplu. „Este foarte important ca cei cu care împart timpul meu să fie oameni de calitate sufletească. ”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sărbătoare mare pe 1 OCTOMBRIE 2024! Creștinii prăznuiesc Acoperământul Maicii Domnului. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Celil Nalçakan, care dă viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, transformare uluitoare de-a lungul celor două decenii de activitate! Iată cum arăta celebrul actor la început de carieră

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies