Rețetă se află peste tot în mediul online, iar jurnalista a pregătit-o recent.
Cristina Șișcanu este una dintre cele mai active vedete din mediul online, acolo unde deseori postează filmulețe chiar și când încearcă vreo nouă rețetă pe care dorește să o împărtășeasca cu urmăritorii săi. În urma cu doar o lună, soția lui Mădălin Ionescu a gătit și celebra rețetă de roșii cherry cu brânză buratta, la dorința soțului său.
„ Este o rețetă virală, care de câțiva ani se face, mă rog, sub diverse forme pe internet, Instagram-ul e plin.
Rețetă de roșii cherry cu buratta la cuptor, pregătită de Cristina Șișcanu
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente
- Roșii cherry
- Usturoi
- Rozmarin
- Buratta
- Ulei de măsline
- Busuioc
Mod de preparare
" Trebuie să facem următoarele, am aici o tavă pregătită. Mi-ar fi trebuit un recipient mai mic decât acesta, dar nu am, așa că îl voi folosi pe acesta. Punem aici usturoiul, ulei din belșug și rozmarinul.(...) Punem ulei din belșug ca să se facă usturoiul în acest ulei. Toate ingredientele au fost spălate în prealabil. Rozmarin, sunt suficiente două crenguțe, punem și sare(...) și dăm drumul plitei și lăsăm să se facă.
În paralel, roșiile le aranjăm în tava asta. Deja începe să se audă cum se face usturoiul.(...) Am pus și roșioarele un pic la cuptor, o să le scoatem la un moment dat, o să punem usturoiul, uleiul și cu rozmarinul peste ele și o să le bagăm la cuptor din nou.(...)
Am scos roșiile din cuptor și acum o să punem usturoiul și uleiul peste ele. Mai punem un pic de sare, punem și un pic de piper negru și vom da iar la cuptor. Deja arată apetisant!(...) Cine vrea, poate să pună mai mult usturoi. Și punem iar la cuptor, până se fac roșiile și mai și.(...) Am pregătit și busuiocul proaspăt.(...) Punem buratta și acum o tăiem.