Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”

Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”
Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”

Află din rândurile următoare cum prepară Cristina Șișcanu un mic dejun sănătos și delicios.

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi, postând zilnic imagini și filmulețe cu activitățile din viața de familie, din cea profesională, cu ținutele sale, dar și videoclipuri în care abordează diferite subiecte de interes pentru ea și pentru comunitatea sa din mediul online.

Deși nu îi place să petreacă mult timp în bucătărie, vedeta pregătește din când în când mâncăruri rapide și delicioase pentru ea și pentru familia sa.

Mai mult decât atât, Cristina Șișcanu pregătește și rețete sănătoase, care o ajută să se mențină în formă. De data aceasta, soția lui Mădălin Ionescu a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu o rețetă delicioasă de omletă fără ulei.

Rețeta Cristinei Șișcanu de omletă fără ulei

Citește și: Rețeta de maioneză fără multe calorii a Cristinei Șișcanu. “Are de cinci ori mai puține calorii. Cât de bine arată și nu mai ai niciun regret.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Rețeta de salam de biscuiți a Florentinei Opriș: „Știai că un consum moderat de salam de biscuiți poate să îți aducă numeroase beneficii?”

Ingrediente:

  • o lipie;
  • ceapă;
  • roșii;
  • ardei gras;
  • cașcaval;
  • telemea;
  • 3 ouă.

Mod de preparare:

Procesul de preparare al acestei omlete este foarte simplu și rapid. După ce a tocat bine ceapa, roșiile și ardeiul gras, Cristina Șișcanu le-a pus pe o lipie. Deasupra a adăugat cele trei ouă bătute, dar și cașcavalul dat pe răzătoare. Pentru un plus de gust și de savoare, prezentatoarea TV a pus deasupra și telemea fărâmițată. După ce a pus toate ingredientele pe lipie, Cristina Șișcanu a băgat-o în friteuză și a așteptat ca aceasta să se gătească.

Astfel, într-un timp foarte scurt și fără niciun strop de ulei, Cristina Șișcanu a pregătit un mic dejun rapid și delicios pentru ea și pentru familia sa.

„Hai să facem un mic dejun. Aici am ceapă, roșii și ardei gras. Am bătut 3 ouă. Punem și brânză rasă. Am mai pus și o bucățică de telemea și punem la friteuză. Este gata omleta în lipie.

Arată super .”, a spus prezentatoarea TV în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Giulia Nahmany a realizat înghețata preferată a starului Dua Lipa. Ce combinație inedită preferă vedeta internațională? „Nu spune că nu îți place până nu încerci.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Rețeta lui chef Ștefan Popescu de ruladă: „Ce faci când afară plouă? Îți îndulcești ziua cu o ruladă pufoasă și plină de cremă fină.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies