Rețeta de maioneză fără multe calorii a Cristinei Șișcanu. “Are de cinci ori mai puține calorii. Cât de bine arată și nu mai ai niciun regret.”

Rețeta de maioneză fără multe calorii a Cristinei Șișcanu. “Are de cinci ori mai puține calorii. Cât de bine arată și nu mai ai niciun regret.”
Rețeta de maioneză fără multe calorii a Cristinei Șișcanu. “Are de cinci ori mai puține calorii. Cât de bine arată și nu mai ai niciun regret.”

Jurnalista a dezvăluit rețeta de maioneză cu mai puține calorii, perfectă pentru cei care nu vor să se îngrașe.

Cristina Șișcanu, cunoscuta prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte numeroase aspecte din viața ei personală. Când vine vorba de mâncăruri și de trucuri din bucătărie, nu ezită să împărtășească iubitoarelor gastronomiei anumite secrete, mai ales că de fiecare dată încearcă să pună la dispoziție rețete care nu au foarte multe calorii.

Ingrediente:

  • 3 ouă fierte
  • 300 g iaurt grecesc
  • două linguri muștar
  • Sare
  • Piper

De această dată, vedeta TV a

pregătit o maioneză cu mai puține calorii, doar din câteva ingrediente, folosindu-se de ouă fierte, iaurt grecesc, două linguri de muștar, sare și piper.  “Vreau să fac maioneză care nu îngrașă la fel de mult ca o maioneză obișnuită. Are de cinci ori mai puține calorii. Este foarte gustoasă și am nevoie doar de trei ouă fierte și de 300 g de iaurt cu specific grecesc. Avem nevoie de două linguri de muștar.
Cântărim iaurtul, avem nevoie de sare și piper. Adaug cele două linguri de muștar, apoi sare și piper. E foarte gustoasă și având în vedere că e de cinci ori cu mai puține calorii, este minunat. Mai ales că nu punem ulei.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Rezultatul pentru maioneza pregătită de Cristina Șișcanu

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie, pentru a ține un bărbat alături: „Nu îl ține lângă tine faptul că îi gătești nu știu ce mâncăruri delicioase!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru a merge să mănânce sushi alături de soțul ei. “Să nu vă aud că vă luați de balerinii mei.”

Rezultatul maionezei este unul pe gustul vedetei, iar aceasta este delicioasă în foarte multe combinații, mai ales că nu are foarte multe calorii. Vedeta preferă să o combine cu o salată de vinete și spune că este soluția ideală să nu ne mai simțim vinovați atunci când o consumăm. 

“Cât de bine arată și miroase deja foarte bine, mie îmi place foarte mult. Aproximativ 300 și ceva de grame de maioneză iese din aceste cantități, iar aceasta maioneză o putea folosi cum dorim noi, la salată de vinete și avem o salată de vinete light. E foarte bună, are un gust puternic. Cât de bine arată și nu mai ai niciun regret, nici nu e nesănătoasă.  Este foarte bună, delicioasă.”,
a mai mărturisit Cristina Șișcanu.

@cristinasiscanu

 

♬ sunet original- CristinaSiscanu



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cristina Șișcanu vorbește despre calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie, pentru a ține un bărbat alături! „Nu îl ține lângă tine faptul că îi gătești nu știu ce mâncăruri delicioase!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies