Cristina Șișcanu își prezintă ținuta în mediul online! Vedeta a oferit un sfat util pentru purtarea bulinelor: „Am învățat de la un designer cunoscut, care este și stilist!”

Cristina Șișcanu își prezintă ținuta în mediul online! Vedeta a oferit un sfat util pentru purtarea bulinelor: „Am învățat de la un designer cunoscut, care este și stilist!”
Cristina Șișcanu își prezintă ținuta în mediul online! Vedeta a oferit un sfat util pentru purtarea bulinelor: „Am învățat de la un designer cunoscut, care este și stilist!”

Află din rândurile următoare care este sfatul soției lui Mădălin Ionescu pentru purtarea bulinelor.

Cristina Șișcanu este pasionată de modă, iar acest lucru demonstrează în repetate rânduri. Prezentatoarea TV și-a creat în mediul online o comunitate numeroasă de persoane care o susțin și îi sunt alături la orice pas. De aceea, împărtășește cu aceștia diferite imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Pe lângă acestea, vedeta postează și filmulețe în cadrul cărora abordează anumite subiecte, dar fără doar și poate, cele mai apreciate filmulețe sunt cele în care își prezintă ținutele.

Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când Cristina Șișcanu și-a prezentat ținuta în mediul online.

Care este ținuta Cristinei Șișcanu?

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie, pentru a ține un bărbat alături: „Nu îl ține lângă tine faptul că îi gătești nu știu ce mâncăruri delicioase!”

Citește și: Cristina Șișcanu a vorbit despre legile prin care funcționează lumea în care trăim: „Cred în legea compensației. Bine faci, bine primești. Rău faci, rău primești.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pentru o zi la serviciu, prezentatoarea TV a optat pentru o rochie neagră cu buline albe, lungă, elegantă, cu detalii prețioase la gât și la mâneci, pe care a acesorizat-o cu o pereche de sandale negre și o geantă neagră.

Vedeta și-a făcut bucle și a optat pentru un machiaj mai închis.

Aceasta este ținuta mea de astăzi, cu aceste sandale și cu geanta. Cred că aș fi simțit nevoia unei curelușe în talie, însă întrucât are această fundă, nu e ok să pui și ceva în talie, pentru că ar fi prea încărcată partea de sus. Are și nasturii aceștia prețioși. Materialul este foarte bun și nasturii sunt chiar foarte frumoși .”, a spus soția lui Mădălin Ionescu pe Facebook.

Cristina Șișcanu, sfaturi utile pentru purtarea bulinelor

Cristina Șișcanu a profitat de ocazie și a oferit sfaturi utile pentru purtarea bulinelor în funcție de vârstă.

Cum se poartă bulinele. Am învățat de la un designer cunoscut, care este și stilist. Cu cât înaintezi în vârstă, bulinele trebuie să fie mai mici.

Buline mari se poartă când ești copil, când ești adolescentă. După aceea, mărimea bulinelor trebuie să se micșoreze, să fie cât mai mărunte .”, a explicat Cristina Șișcanu.  



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Leonard Doroftei și soția sa au renunțat la visul american și s-au întors în România! „Toți s-au bucurat că ne-am întors, că am luat decizia de a ne întoarce!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies