Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o zi la serviciu? „Mie îmi plac rochiile cu mânecile supradimensionate, pentru că mi se pare că mânecile acestea accentuează talia!”

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o zi la serviciu? „Mie îmi plac rochiile cu mânecile supradimensionate, pentru că mi se pare că mânecile acestea accentuează talia!”
Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o zi la serviciu? „Mie îmi plac rochiile cu mânecile supradimensionate, pentru că mi se pare că mânecile acestea accentuează talia!”

Soția lui Mădălin Ionescu și-a prezentat ținuta în mediul online.

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde postează zilnic imagini și filmulețe cu activitățile sale. Pe lângă activitățile zilnice, prezentatoarea TV abordează și diferite subiecte, pe care le dezbate în mediul online. Mai mult decât atât, soția lui Mădălin Ionescu constituie o inspirație pentru multe doamne și domnișoare, deoarece își prezintă ținutele în mediul online. De data aceasta, Cristina Șișcanu a ales o ținută puțin mai elegantă pentru o zi la serviciu.

Citește și: Cum a integrat Cristina Șișcanu o pereche de șlapi într-o ținută de zi? „Multe vedete internaționale poartă acest gen de papuci. Îi poți purta și pe timpul zilei, nu doar la plajă.”

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o zi la serviciu?
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre bărbații și femeile care înșală: „Dacă partenerul tău te iubește și e trup și suflet alături de tine, pot să vină 100 de femei perfecte că nu se întâmplă nimic.”

Ținuta Cristinei Șișcanu pentru o zi la serviciu

În cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook, Cristina Șișcanu și-a prezentat ținuta pentru serviciu. Vedeta a optat pentru o rochie roz pal, mai lungă în spate și mai scurtă în față, cu mâneci bufante, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi albi. Prezentatoarea TV a explicat de ce preferă să poarte bluze și rochii cu mâneci bufante, susținând că acestea creează un efect vizual de subțiere a taliei.

Pentru această ținută, Cristina Șișcanu a optat pentru un machiaj mai intens și bucle lejere. 

Ținuta mea de astăzi este formată din această rochie, pe care ați mai văzut-o la mine și mi-am pus acești pantofi. Așa e ținuta. Machiajul, părul, bucle lejere. Rochia asta este un pic mai lungă în spate și mai scurtă în față. Cade frumos. E dintr-un material foarte bun, cade frumos și îmi place foarte mult.

Ați văzut de-a lungul timpului, că v-am tot arătat, mie îmi plac rochiile, bluzele cu mânecile supradimensionate, pentru că mi se pare că mânecile acestea accentuează talia. Având volum aici, vizual talia pare și mai subțire. Sunt foarte frumoase articolele vestimentare care au mâneci cu volum. Îmi place și culoarea
.”, a spus Cristina Șișcanu în cadrul videoului postat pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

VIDEO. Reacția neașteptată a prințesei Charlotte în momentul când i-a văzut pe Kate și William sărutandu-se

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies