Cum a integrat Cristina Șișcanu o pereche de șlapi într-o ținută de zi? „Multe vedete internaționale poartă acest gen de papuci. Îi poți purta și pe timpul zilei, nu doar la plajă!”

Cum a integrat Cristina Șișcanu o pereche de șlapi într-o ținută de zi? „Multe vedete internaționale poartă acest gen de papuci. Îi poți purta și pe timpul zilei, nu doar la plajă!”
Cum a integrat Cristina Șișcanu o pereche de șlapi într-o ținută de zi? „Multe vedete internaționale poartă acest gen de papuci. Îi poți purta și pe timpul zilei, nu doar la plajă!”

Soția lui Mădălin Ionescu și-a pregătit o ținută lejeră pentru zi.

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde postează adesea imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Pe lângă acestea, soția lui Mădălin Ionescu își prezintă în mediul online și ținutele. Ținutele prezentatoarei TV constituie pentru unii urmăritori o inspirație, iar pentru alții un motiv de critică, având câteodată alegeri care nu sunt în tocmai pe placul tuturor. Cu toate acestea, Cristina Șișcanu refuză să pună la suflet comentariile răutăcioase și își poartă ținutele foarte sigură pe ea și cu încredere.

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre bărbații și femeile care înșală: „Dacă partenerul tău te iubește și e trup și suflet alături de tine, pot să vină 100 de femei perfecte că nu se întâmplă nimic.”

Cum a integrat Cristina Șișcanu o pereche de șlapi într-o ținută de zi?
 Cristina Șișcanu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu pregătește franzelă umplută la cuptor: „Rețeta asta nu e una de dietă.”

Ținuta Cristinei Șișcanu pentru o zi de luni

Având treburi organizatorice în oraș, vedeta a optat pentru o ținută lejeră. Cristina Șișcanu a ales o rochie roșie cu decolteu în V și dungi albe cu negru la guler, pe care a accesorizat-o cu o geantă neagră și ochelari de sore negri.

În picioare, Cristina Șișcanu și-a pus o pereche de șlapi din piele.

„Am această rochie roșie ca focul, să îmi surâdă norocul. Este așa pe corp, dar totodată nu este o rochie elegantă. Port acești papuci, care deși au forma unor șlapi, sunt papuci de piele și se pot purta la o ținută de zi lejeră. I-am mai integrat și în alte ținute și au apărut comentarii că umblu cu șlapi.

Da, pot fi purtați și șlapi pe timpul zilei, dacă faci niște drumuri pentru lucruri organizatorice. Multe vedete internaționale poartă acest gen de papuci, șlapi. Nu sunt din cauciuc sau din gumă, sunt din piele. Pielea le dă o notă de eleganță, astfel încât să îi poți purta și pe timpul zilei, nu doar la plajă. Geanta medie și mai am și niște ochelari. Mi se pare că forma aceasta de ochelari mi se potrivește cel mai bine și nu sunt cei mai scumpi ochelari pe care îi am.
Chiar cred că sunt cei mai ieftini și îmi plac foarte mult.
”, a spus vedeta pe Facebook.  



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Monica Pop suferă și acum după pierderea bunicii sale! „Sunt 44 de ani de atunci și niciodată nu o să îmi treacă. Dacă ar trăi bunica, nu aș mai vrea nimic în lumea asta. Numai să fie cu noi.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies