Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o ieșire în afara Bucureștiului? „O ieșire relaxantă! Luăm masa undeva, ne plimbăm.”

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o ieșire în afara Bucureștiului? „O ieșire relaxantă! Luăm masa undeva, ne plimbăm.”
Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o ieșire în afara Bucureștiului? „O ieșire relaxantă! Luăm masa undeva, ne plimbăm.”

Vedeta și-a prezentat ținuta în mediul online.

Cristina Șișcanu este foarte pasionată de haine și de modă și demonstrează acest lucru ori de câte ori are ocazia. Garderoba prezentatoarei TV este una generoasă și de fiecare dată reușește să inspire persoanele din mediul online cu ținutele sale.

Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când vedeta le-a prezentat ținuta sa urmăritorilor din mediul online. Cristina Șișcanu s-a pregătit pentru o ieșire în afara Bucureștiului, cu familia și prietenii și a optat pentru o ținută lejeră, dar armonioasă.

Cristina Șișcanu își prezintă ținuta pentru o ieșire în afara Bucureștiului

Citește și: Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu în ziua în care a organizat aniversarea soțului, Mădălin Ionescu. „O ținută elegantă, dar comodă în același timp.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, colecție impresionantă de parfumuri! Câte parfumuri are soția lui Mădălin Ionescu în casă? „Am foarte, foarte multe și trebuie să fac loc unora noi.”

Pentru acest eveniment, prezentatoarea TV a ales să poarte o cămașă albă spre gri din in și o pereche de pantaloni scurți, negri, tot din in. În picioare, Cristina Șișcanu și-a pus o pereche de pantofi cu talpă ortopedică, negri, de care este foarte mulțumită.

Vedeta a accesorizat ținuta cu o geantă neagră de mărime medie și ochelari de soare. Machiajul este unul foarte simplu și natural, iar părul și l-a lăsat desprins.

Ținuta mea pentru o ieșire în afara Bucureștiului. O ieșire relaxantă. Luăm masa undeva, ne plimbăm. M-am îmbrăcat în felul acesta. Am cămașa de in, pantalonii scurți din in, aceste încălțări. Unora dintre voi le plac, altora nu.

Mie îmi plac foarte mult. Geanta, care are o mărime medie, în care să pot să și pun lucruri. Am și ochelarii de soare. Mă gândeam dacă să îmi prind părul. Până la urmă nu-l prind. Aceasta este ținuta pentru o zi pe care o voi petrece în familie și cu niște prieteni, în afara Bucureștiului, într-un loc foarte frumos în care o să mâncăm, ne relaxăm, o să ne simțim bine.
Încălțările acestea sunt comode, se și potrivesc cu haine din in, te și înalță
.”, a spus Cristina Șișcanu în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.  

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o ieșire în afara Bucureștiului?
 Cristina Șișcanu [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De unde și cum a început ideea Ilenei Sterp de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile. “Sper să pot să duc la final luna asta.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Marinela Chelaru explică de ce a rămas fără permis de conducere: ”Le e frică să mi-l reînnoiască”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Onur Seyit Yaran, actorul care a dat viață personajului Doruk în serialul Totul pentru familia mea, apariție răvășitoare în cea mai recentă vacanță! Iată cum a fost surprins fermecătorul tânăr

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies