Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu în ziua în care a organizat aniversarea soțului, Mădălin Ionescu. „O ținută elegantă, dar comodă în același timp.”

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu în ziua în care a organizat aniversarea soțului, Mădălin Ionescu. „O ținută elegantă, dar comodă în același timp.”
Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu în ziua în care a organizat aniversarea soțului, Mădălin Ionescu. „O ținută elegantă, dar comodă în același timp.”

Cristina Șișcanu a postat pe rețelele de socializare ținuta pe care a ales-o în ziua aniversării soțului ei.

Cristina Șișcanu, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte fiecare detaliu din viața ei personală cu toți urmăritorii ei. Atunci când vine vorba de ținute, cu siguranță are ce să împartă cu doamnele și domnișoarele din mediul online, deoarece adesea face cumpărături și îi place să își schimbe articolele vestimentare destul de des, așa cum este obișnuită de pe micile ecrane. Dressingul este neîncăpător, după cum chiar ea a spus de mai multe ori în mediul online, astfel ca de fiecare dată alege articole vestimentare pe care le asortează între ele, oferindu-i un strop

de eleganță, dar și comoditate.

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu în ziua în care a pregătit aniversarea soțului ei

Citește și: Ce cadou i-a făcut mama Cristinei Șișcanu lui Mădălin Ionescu, cu ocazia aniversării lui. “E sfânt.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, colecție impresionantă de parfumuri! Câte parfumuri are soția lui Mădălin Ionescu în casă? „Am foarte, foarte multe și trebuie să fac loc unora noi.”

Zilele trecute a avut loc un eveniment special în familia Cristinei Șișcanu, deoarece soțul ei, Mădălin Ionescu, și-a serbat ziua de naștere, astfel că toate pregătirile au fost în toi. Până să ajungă la locația stabilită pentru întâlnirea cu familia și prietenii, Cristina Șișcanu a mai pus la punct ultimele detalii pentru ca totul să iasă ca la carte, iar în

timp ce s-a oprit într-un magazin din mall, a arătat urmăritoarelor sale ținuta pe care a ales-o. Astfel, o fustă kaki în pliuri, cu un maiou din satin gri pe deasupra și o curea albă în talie i-au oferit un strop de eleganță, dar totodată, făcând-o să se simtă comod, pentru a putea să facă toate opririle importante dinaintea evenimentului. Toată ținuta a fost accesorizată și cu o geantă sub formă de coșuleț cu bretele albe, care s-a potrivit foarte bine cu sandalele joase, albe și ele.

“Asta este ținuta pe care o port pe parcursul zilei. Sandalele albe le știți deja. Fusta și bluza sunt de la aceeași firmă, acest coș, cureaua pe care am găsit-o în dressing. O ținută elegantă, dar comodă în același timp. Îmi plac culorile acestea, nuanțele de kaki, pastel.”, a spus Cristina Șișcanu  pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum realizează Cristina Șișcanu un wet look perfect și foarte rapid. “Este o coafură foarte ușor de făcut.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor. Mesajul emoționant transmis de Lidia Vadim: "Dumnezeu să îi țină sufletul în Lumină!"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies