Ce cadou i-a făcut mama Cristinei Șișcanu lui Mădălin Ionescu, cu ocazia aniversării lui. “E sfânt.”

Ce cadou i-a făcut mama Cristinei Șișcanu lui Mădălin Ionescu, cu ocazia aniversării lui. “E sfânt.”
Ce cadou i-a făcut mama Cristinei Șișcanu lui Mădălin Ionescu, cu ocazia aniversării lui. “E sfânt.”

Cristina Șișcanu a dezvăluit ce cadou i-a făcut mama ei lui Mădălin Ionescu, de ziua lui.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt mereu activi pe rețelele de socializare, iar aceștia împart toate momentele din viața lor personală și profesională. Când vine vorba despre activitățile pe care le desfășoară de zi cu zi și evenimentele speciale, aceștia nu ezită să se arate exact așa cum sunt ei și să îi țină la curent pe urmăritorii din online. Astfel, cei doi au un motiv de bucurie și nu au ezitat să nu transmită absolut totul pe rețelele de socializare.

Soțul ei, Mădălin Ionescu, și-a serbat ziua de naștere, astfel că toată lumea s-a pregătit în detaliu pentru momente de neuitat. Astfel, Cristina Șișcanu început prin a posta un într-un videoclip pe rețelele de socializare arătând coafura pe care a ales-o pentru acest eveniment în familie, iar wet look se pare că este printre preferatele soțului ei, așa că a ales-o pentru întâlnirea de familie.

Ce cadou i-a făcut mama Cristinei Șișcanu lui Mădălin, cu ocazia aniversării lui

Citește și: Cum realizează Cristina Șișcanu un wet look perfect și foarte rapid. “Este o coafură foarte ușor de făcut.”

Aniversare Mădălin Ionescu
Aniversare Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre „lumea strâmbă” în care trăim: „Ce facem că trăim într-o lume strâmbă? Devenim și noi strâmbi sau rămânem oameni cu coloană vertebrală?”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu, familia acestora și prietenii s-au întâlnit în oraș, într-o o locație specială pentru ca prezentatorul TV să se bucure de aniversare. De la ziua acestuia nu au lipsit persoanele apropiate, așa că totul a fost plin de eleganță și stil. Cristina Șișcanu a purtat o rochie mulată, de culoare maro, cu un umăr gol, perfectă pentru coafura wet look pe care a realizat-o, iar Mădălin Ionescu a mers pe un strop de eleganță și ales o cămașă neagră.

Când vine vorba despre cadouri, Cristina Șișcanu a dezvălui un mic secret și a arătat ce anume i-a pregătit mama ei lui Mădălin. Astfel, pentru a evita orice situație neplăcută, soacra lui Mădălin a venit direct cu un plic, pe care l-a lăsat sărbătoritului. Toți invitații s-au folosit de o notă de eleganță, iar ținutele cu stil nu au lipsit de la toți cei prezenți la eveniment.

Cristina Șișcanu: Soacra a venit cu plicul.

Vă mai spun un secret. Mai devreme, astăzi, și bunica a fost cu plicul. Să nu fie situație că nu e bine, că nu-i place, plicul. Plicul e sfânt. Sau transfer.

Mama Cristinei, râzând: Un plic cu o scrisoare.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Aniversare Mădălin Ionescu
Aniversare Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cristina Șișcanu vorbește despre „lumea strâmbă” în care trăim: „Ce facem că trăim într-o lume strâmbă? Devenim și noi strâmbi sau rămânem oameni cu coloană vertebrală?!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies