Cristina Șișcanu pregătește franzelă umplută la cuptor! „Rețeta asta nu e una de dietă.”

Cristina Șișcanu pregătește franzelă umplută la cuptor! „Rețeta asta nu e una de dietă.”
Cristina Șișcanu pregătește franzelă umplută la cuptor! „Rețeta asta nu e una de dietă.”

Află din rândurile următoare care este rețeta Cristinei Șișcanu pentru franzelă umplută la cuptor.

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Vedeta postează adesea filmulețe în cadrul cărora prezintă activitățile sale zilnice, ținutele sale sau abordează diferit subiecte pe care le dezbate în mediul online. Din când în când, soția lui Mădălin Ionescu postează și filmulețe cu diferite rețete, simple și gustoase pe care le pregătește pentru familia sa.

Deși a declarat în repetate rânduri că nu îi place să gătească, prezentatoarea TV mai face din când în când preparate rapide și gustoase.

De data aceasta, Cristina Șișcanu a făcut o franzelă umplută la cuptor.

Rețeta Cristinei Șișcanu de franzelă umplută la cuptor

Citește și: Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu în ziua în care a organizat aniversarea soțului, Mădălin Ionescu. „O ținută elegantă, dar comodă în același timp.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, colecție impresionantă de parfumuri! Câte parfumuri are soția lui Mădălin Ionescu în casă? „Am foarte, foarte multe și trebuie să fac loc unora noi.”

Ingrediente:

  • o franzelă
  • 5 ouă
  • ceapă verde
  • bacon
  • cașcaval ras

Mod de preparare:

Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Este vorba de un preparat care se gătește foarte simplu, rapid, iar, potrivit spuselor sale, acest preparat este îndrăgit de toată familia, inclusiv de soțul său, Mădălin Ionescu și de fiica sa, Petra. Cu toate acestea, vedeta a ținut să precizeze că această rețetă nu este una pentru dietă, deoarece preparatul respectiv are destul de multe calorii.

Ce putem face dintr-o franzelă? Ceva foarte atrăgător, gustos. Tăiem partea de sus. Apăs aici în interior. O să scot din miez ca să am spațiu, pentru că o voi umple. Am aici 5 ouă și turnăm aici. Punem niște ceapă verde. Pun un pic de sare deasupra și punem și bacon. Dintr-o chestie de genul ăsta mănâncă o familie întreagă. Deasupra punem cașcaval ras și e gata.

O băgăm la cuptor la 180 de grade, timp de 15 minute. E foarte gustos! Super arată. Rețeta asta nu e una de dietă .”, a explicat Cristina Șișcanu în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.    



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Zacuscă de fasole, rețeta Gabrielei Cristea. “Îmi place cu mult ardei.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Schimbare radicală de look pentru Antonia. Artista a atras atenția cu această culoare neașteptată: "O doamne te-ai vopsit!"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Onur Seyit Yaran, actorul care a dat viață personajului Doruk în serialul Totul pentru familia mea, apariție răvășitoare în cea mai recentă vacanță! Iată cum a fost surprins fermecătorul tânăr

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies