Află din rândurile următoare care este rețeta Cristinei Șișcanu pentru franzelă umplută la cuptor.
Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Vedeta postează adesea filmulețe în cadrul cărora prezintă activitățile sale zilnice, ținutele sale sau abordează diferit subiecte pe care le dezbate în mediul online. Din când în când, soția lui Mădălin Ionescu postează și filmulețe cu diferite rețete, simple și gustoase pe care le pregătește pentru familia sa.
Deși a declarat în repetate rânduri că nu îi place să gătească, prezentatoarea TV mai face din când în când preparate rapide și gustoase.
Rețeta Cristinei Șișcanu de franzelă umplută la cuptor
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
- o franzelă
- 5 ouă
- ceapă verde
- bacon
- cașcaval ras
Mod de preparare:
Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Este vorba de un preparat care se gătește foarte simplu, rapid, iar, potrivit spuselor sale, acest preparat este îndrăgit de toată familia, inclusiv de soțul său, Mădălin Ionescu și de fiica sa, Petra. Cu toate acestea, vedeta a ținut să precizeze că această rețetă nu este una pentru dietă, deoarece preparatul respectiv are destul de multe calorii.
„ Ce putem face dintr-o franzelă? Ceva foarte atrăgător, gustos. Tăiem partea de sus. Apăs aici în interior. O să scot din miez ca să am spațiu, pentru că o voi umple. Am aici 5 ouă și turnăm aici. Punem niște ceapă verde. Pun un pic de sare deasupra și punem și bacon. Dintr-o chestie de genul ăsta mănâncă o familie întreagă. Deasupra punem cașcaval ras și e gata.