Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru a merge să mănânce sushi alături de soțul ei. “Să nu vă aud că vă luați de balerinii mei.”

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru a merge să mănânce sushi alături de soțul ei. “Să nu vă aud că vă luați de balerinii mei.”
Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru a merge să mănânce sushi alături de soțul ei

Cristina Șișcanu a făcut un videoclip pe rețelele de socializare cu ținuta pe care a ales-o pentru o ieșire în oraș.

Cristina Șișcanu, cunoscuta prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte numeroase aspecte din viața ei personală. Când vine vorba despre haine, este prima care oferă sfaturi și noi tendințe în modă, având un dressing plin datorită locului de muncă.  Chiar dacă de multe ori chiar ea a menționat că nu mai are loc în casă pentru noi ținute, ba chiar se gândește să vândă din cele purtate de câteva ori, cumpărăturile o relaxează, așa cum ea a  menționat în videoclipurile sale, astfel că nu există dată să nu vin acasă cu noi articole vestimentare care o

fac fericită.

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o ieșire în oraș cu soțul ei

Citește și: Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o zi la serviciu? „Mie îmi plac rochiile cu mânecile supradimensionate, pentru că mi se pare că mânecile acestea accentuează talia.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu își prezintă ținuta în mediul online! Vedeta a oferit un sfat util pentru purtarea bulinelor: „Am învățat de la un designer cunoscut, care este și stilist.”

De această dată, vedeta a ales o ținută pentru a ieși în oraș cu soțul ei, astfel că și-a dorit să pună în valoare piesele vestimentare pe care le are deja în garderobă.

Cum începutul de toamnă și-a făcut prezența, iar soarele a fost înlocuit de vânt, și rochiile subțiri au fost schimbate cu haine mai groase, chiar sacouri și balerini în loc de sandale, în nuanțe de toamnă. Ținuta pe care a prezentat-o Cristina este formată dintr-o fustă midi albă, un sacou scurt alb, o maletă neagră, iar sandalele au fost înlocuite de o pereche de balerini negri, foarte confortabili, din spusele ei, pe care îi are dintr-o vacanță din Berlin.
Vestimentația a fost accesorizată, de asemenea, cu o geantă mică și neagră, iar părul a fost prins în coc. 

“Ținută de astăzi este aceasta. Să nu vă aud că vă luați de balerinii mei. I-am luat de la Berlin, acum 3-4 ani. Pe acest costum îl cunoașteți deja, pentru că am mai avut o tentativă acum câteva zile să-l îmbrac. Dacă mă vedeți pitică, așa mă filmează soțul.

Aceasta este ținuta, balerinii sunt foarte comozi.”, a spus Cristina Șișcanu în videoclipul postat pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu-ținută
Cristina Șișcanu-ținută[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cristina Șișcanu vorbește despre bărbații și femeile care înșală! „Dacă partenerul tău te iubește și e trup și suflet alături de tine, pot să vină 100 de femei perfecte că nu se întâmplă nimic.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ioana Ginghină a făcut terapie la psiholog după divorțul de Alexandru Papadopol. Cu ce probleme s-a confruntat actrița

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies