Care este cel mai mare regret al Elenei Merișoreanu și cum arată o parte din copilăria ei? „Parcă totul e cenușiu. Când spui tată și mamă, încă te mai simți copil.”

Care este cel mai mare regret al Elenei Merișoreanu și cum arată o parte din copilăria ei? „Parcă totul e cenușiu. Când spui tată și mamă, încă te mai simți copil.”
Care este cel mai mare regret al Elenei Merișoreanu și cum arată o parte din copilăria ei? „Parcă totul e cenușiu. Când spui tată și mamă, încă te mai simți copil.”

Elena Merișoreanu a vorbit despre cel mai mare regret al său și despre casa copilăriei sale.

Elena Merișoreanu, cunoscuta și îndrăgita artistă de muzică populară, are o carieră de succes, însă nu a uitat niciodată de locul în care a visat dintotdeauna să cucerească lumea cu vocea sa. Invitată în cadrul emisiunii În oglindă, moderată de Mihai Ghiță, artista a vorbit despre cel mai mare regret al ei, faptul că a plecat de acasă prea devreme, la vârsta de 16 ani, și că nu a petrecut mai mult timp cu părinții și cu toți cei dragi.

Își amintește de locul pe care îl numește acasă și nu ezită să se întoarcă de câte ori are ocazia.  “Acolo e viața mea (nr. la Paroșeni). Dacă am vreun regret, este regretul că am plecat prea devreme, am plecat la 16 ani, unde acum vârsta de 16 ani e mare, atunci nu. Îmi pare rău că am stat prea puțin cu părinții mei, cu sora mea, cu cei dragi, cu bunicii.
Am venit în metropola României unde am întâlnit și am avut parte de colegi atât de buni și atât de frumoși. Nu mai e casa în care m-am născut, dar casa copilăriei există și acum, unde am crescut. Eram mai mare când a făcut tata casă. Acum vreo 4 luni (nr. a fost ultima dată acasă). Și vreau să mă duc din nou.”,
a povestit Elena Merișoreanu.

Cum își amintește Elena Merișoreanu de locul copilăriei sale

Citește și: Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citește și: Elena Merișoreanu, mândră de tatuajele pe care le are la nivelul feței! Cum a luat artista această decizie! „Am buzele tatuate, am sprâncenele tatuate, am ochii tatuați, ce îmi trebuie mai mult?”

În momentul în care pășește în casa unde a crescut, sentimentele ei sunt profunde, însă descrie totul ca fiind cenușiu, deoarece simțea altfel lucrurile atunci când părinții ei încă erau în viață.

Are vie imaginea ulițelor din sat, acolo unde zâmbetele și copiii împrăștiau bucurie de fiecare dată, iar în zilele de sărbătoare ieșeau îmbrăcați frumos pe uliță. În locul în care a copilărit a rămas doar o imagine dezolantă, cu câte un bătrân amărât la poartă care așteaptă de nicăieri pe tinerii plecați la muncă să se întoarcă acasă.  “Sentimentele sunt foarte profunde, dar parcă totul e cenușiu. Pe vremea când trăiau părinții mei era altceva, era ceva frumos.
Când spui tată și mamă, încă te mai simți copil. Simți dragostea. Zâmbetele, țipetele de copii pe uliță, era plin de copii. În zile de sărbătoare, îmbrăcați frumos, toți ieșeam pe uliță. Nu mai vezi decât câte un bătrân amărât la poartă, care stă și se uită și, de fapt, ce așteaptă? Sfârșitul. Tinerii plecați să lucrezi afară.”,
a mai spus artista.

Citește și: Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”- kanald.ro

Citește și: Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră- stirilekanald.ro

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii: „Nu ducem lipsă! Mi-a plăcut aurul, mi-a plăcut să fiu cochetă.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Incendiu puternic la o hală din Popești-Leordeni! Zece persoane evacuate de urgență

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Calendar Ortodox Septembrie 2024: Ce sărbătoare cu cruce roșie este prăznuită la data de 14 septembrie?

Cutremurător cum a murit Claudiu, românul care era curier în Anglia! Detalii șocante


Cookies