Care este ingredientul care nu are ce să caute în sala de boeuf. Multe gospodine îl folosesc, cu toate că strică gustul

Care este ingredientul care nu are ce să caute în sala de boeuf. Multe gospodine îl folosesc, cu toate că strică gustul
Care este ingredientul care nu are ce să caute în sala de boeuf. Multe gospodine îl folosesc, cu toate că strică gustul

Pentru majoritatea românilor, luna decembrie înseamnă pregătiri pentru sărbători. Nu poate exista masă de Crăciun sau de Anul Nou de pe care să lipsească cel puțin un platou ornat cu celebrul preparat, mai exact, salata de boeuf.

Dacă nu vrei să dai greș, trebuie să știi care este ingredientul care nu are ce căuta în salata boeuf. Multe gospodine îl folosesc fără să își dea seama că, de fapt, îi strică gustul.

Citește și: Ce se întâmplă în organismul nostru când bem ţuică fiartă. Care este secretul pentru ca acest preparat să fie aromat

Sfaturi pentru cea mai bună salată boeuf

Crăciunul se apropie, iar majoritatea gospodinelor din toate colțurile țării își pregătesc listele de cumpărături. Printre preparatele care nu au cum să lipsească de pe mesele românilor este și salata de boeuf.

Este un preparat destul de greu de făcut și durează destul timp, procesul este unul destul de migălos și sunt multe lucruri care pot merge cum nu ar trebui.

Dacă își dorești să ai parte de rezultate uimitoare trebuie să ții cont de câteva sfaturi foarte important.

Pentru început, carnea trebuie aleasă foarte bine, iar cea de vită este indicată, deoarece îi va da un gust de-a dreptul senzațional.

Citește și: Cât timp se fierbe piftia. Care este secretul pentru o închegare rapidă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingredientul pe care nu ar trebui să îl adaugi niciodată în acest preparat

Trebuie să acordați atenție castraveților și gogoșarilor murați. Dacă nu au fost preparați de tine și au fost cumpărați de pe piață, fie de la supermarket, este important să îi guști înainte de a-i adăuga în compoziția salatei.

Dacă sunt dulci, nu vor acri preparatul și îi vor schimba complet gustul.

Nu uita să îi storci foarte bine după ce îi toci, pentru a elimina orice surplus de lichid din ei care ar putea afecta consistența.

Ingredientul care nu are ce căuta în salata boeuf niciodată este, din nefericire, adăugat de foarte multe gospodine, fără să își dea seama că, de fapt, îi strică gustul.

Pentru că nu au timp sau, pur și simplu, nu vor să o prepare în casă, aleg să folosească maioneză cumpărată din comerț.

O mare greșeală, atrag atenția bucătarii profesioniști. Potrivit acestora, cea mai gustoasă, dar și sănătoasă, este maioneza făcută chiar de noi.

Citește și: Rețetă de ardei umpluți de post ca la bunica. Care este secretul pentru cel mai bun gust

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Care este rețeta de bezele a Andreei Bănică. Vedeta folosește un ingredient secret

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies