Pentru majoritatea românilor, luna decembrie înseamnă pregătiri pentru sărbători. Nu poate exista masă de Crăciun sau de Anul Nou de pe care să lipsească cel puțin un platou ornat cu celebrul preparat, mai exact, salata de boeuf.
Dacă nu vrei să dai greș, trebuie să știi care este ingredientul care nu are ce căuta în salata boeuf. Multe gospodine îl folosesc fără să își dea seama că, de fapt, îi strică gustul.
Sfaturi pentru cea mai bună salată boeuf
Crăciunul se apropie, iar majoritatea gospodinelor din toate colțurile țării își pregătesc listele de cumpărături. Printre preparatele care nu au cum să lipsească de pe mesele românilor este și salata de boeuf.
Este un preparat destul de greu de făcut și durează destul timp, procesul este unul destul de migălos și sunt multe lucruri care pot merge cum nu ar trebui.
Dacă își dorești să ai parte de rezultate uimitoare trebuie să ții cont de câteva sfaturi foarte important.
Citește și: Cât timp se fierbe piftia. Care este secretul pentru o închegare rapidă
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingredientul pe care nu ar trebui să îl adaugi niciodată în acest preparat
Trebuie să acordați atenție castraveților și gogoșarilor murați. Dacă nu au fost preparați de tine și au fost cumpărați de pe piață, fie de la supermarket, este important să îi guști înainte de a-i adăuga în compoziția salatei.
Dacă sunt dulci, nu vor acri preparatul și îi vor schimba complet gustul.
Nu uita să îi storci foarte bine după ce îi toci, pentru a elimina orice surplus de lichid din ei care ar putea afecta consistența.Ingredientul care nu are ce căuta în salata boeuf niciodată este, din nefericire, adăugat de foarte multe gospodine, fără să își dea seama că, de fapt, îi strică gustul.
Pentru că nu au timp sau, pur și simplu, nu vor să o prepare în casă, aleg să folosească maioneză cumpărată din comerț.
Citește și: Rețetă de ardei umpluți de post ca la bunica. Care este secretul pentru cel mai bun gust