Care este locul unde Maria Dragomiroiu se simte cel mai bine. Unde merge de fiecare dată cu drag: “Mă descalț dacă este vară și umblu desculță, mă umplu de bucurie.”

Care este locul unde Maria Dragomiroiu se simte cel mai bine. Unde merge de fiecare dată cu drag: “Mă descalț dacă este vară și umblu desculță, mă umplu de bucurie.”
Care este locul unde Maria Dragomiroiu se simte cel mai bine. Unde merge de fiecare dată cu drag: “Mă descalț dacă este vară și umblu desculță, mă umplu de bucurie.”

Maria Dragomiroiu a dezvăluit care este locul unde se simte cel mai bine.

Maria Dragomiroiu, îndrăgita interpretă de muzică populară, a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, care este locul unde se simte cel mai bine și ceea ce îi aduce liniște de fiecare dată. Aceasta nu poate concepe viața fără casa e de la țară, acolo unde merge desculță prin curte, curăță pomi, plantează flori, fiind locul care îi aduce aminte de părinți și de toți cei dragi ei.

Toată viața este regăsită într-un singur loc, așa că își aduce aminte de fiecare dată cu drag și petrece momente de neuitat în mijlocul naturii. 

„Cel mai mult îmi place acasă. Nici unde, nici când nu se compară cu bucuria pe care mi-o aduce pământul meu de la țară unde, când ajung la poartă, mă descalț dacă este vară și umblu desculță, pun mâna pe mătură, pun mâna pe o foarfecă și tund crengile care nu-mi plac, îmi aranjez pomii, sap, aranjez florile, fac curat.

Mă umplu de bucurie și îmi aduc aminte de părinții mei de care îmi este foarte dor. Acolo regăsesc toată viața mea și pe toți cei dragi ai mei.”, a spus Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu, amintiri în lacrimi despre mama ei

Citește și: Maria Dragomiroiu, mărturisiri despre geloziile din căsătorie, chiar și după 33 de ani de mariaj. Cum fac față cei doi lucrurilor întâmplate la evenimente: „Acum ce are să nu fiu?”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Care sunt felurile de mâncare preferate ale Mariei Dragomiroiu. Vedeta a vorbit despre preparatele culinare românești

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Maria Dragomiroiu a povestit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, acum ceva timp, despre amintirile legate de cea care i-a dat viață. A moștenit de la ea blândețea și felul de a fi caldă, iar de fiecare dată când vorbește de ea, o face cu lacrimi în ochi. „ Nu că nu m-a iubit. Nu că nu m-a dorit pentru că nu m-ar fi iubit.

Avea doi copii, era după o secetă, a fost foamete și nu m-ar fi dorit pentru că nu mi-ar fi putut oferi ceva să trăiesc în mod civilizat, să-mi ofere ceea ce are nevoie un copil. S-a gândit că nu mai poate să aibă încă un copil pentru că deja îi era greu cu doi, nu că nu m-ar fi iubit mama. Mama m-a iubit foarte mult. Mama, care este icoana vieții fiecărui suflet de pe pământ, nu poate să nu iubească copilul său.
M-a iubit de cum am apărut. A avut grijă de mine. Eu și semăn cu ea, la felul cum vorbesc așa calm și cald, parcă aș cânta. Ea era foarte blândă, un om minunat. Mama mea a fost cel mai minunat om de pe pământ. Eu nu puteam să respir fără mama
.”, a povestit Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Mama mea a fost cel mai minunat om de pe pământ! Eu nu puteam să respir fără mama.” Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre cea care i-a dat viață. Ce a moștenit artista de la mama sa?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies