Care este motivul pentru care Gabriel Dorobanțu nu a reușit să intre la Facultatea de Medicină militară. "Am mers pentru că îmi spuseseră că e bine să fac o meserie frumoasă."

Care este motivul pentru care Gabriel Dorobanțu nu a reușit să intre la Facultatea de Medicină militară.
Care este motivul pentru care Gabriel Dorobanțu nu a reușit să intre la Facultatea de Medicină militară. "Am mers pentru că îmi spuseseră că e bine să fac o meserie frumoasă."

Gabriel Dorobanțu a povestit de ce nu i-a plăcut chimia, dar și care a fost motivul pentru care nu a reușit să intre la Facultatea de Medicină militară.

Gabriel Dorobanțu este un cântăreț român de muzică ușoară, apreciat de nenumărate persoane de la noi din țară. Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcast-ului Altceva cu Adrian Artene, acolo unde acesta a făcut câteva dezvăluiri și declarații legate de viața sa personală și nu numai. Printre acestea, Gabriel Dorobanțu a spus și de ce a realizat că nu îi place chimia, cum de nu a reușit să intre la Facultatea de Medicină militară, nici pentru a doua oară, dar și ce ar fi făcut dacă ar fi devenit medic.

De ce nu a reușit Gabriel Dorobanțu să intre la Facultatea de Medicină militară, nici a doua oară

Citește și: Cum reușea Gabriel Dorobanțu să nu simtă lipsa jucăriilor din copilărie. „Eu eram și ambientul sălii, eu eram și aplauzele. Am căutat tot timpul să trăiesc într-o lume a mea”

gabriel dorobantu declaratii
Care este motivul pentru care Gabriel Dorobanțu nu a reușit să intre la Facultatea de Medicină militară.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Care este gustul copilăriei pentru Gabriel Dorobanțu și cum reușește acum să își amintească de el. „Dimineața, până sus la noi în casă, răzbătea mirosul.”

Marele interpret de muzică ușoară, Gabriel Dorobanțu, a avut de-a lungul vieții sale, atât suișuri, cât și coborâșuri. Cu toate acestea, deși nu a reușit să intre la Facultatea de Medicină militară, așa cum i-a fost sugerat în familie, acesta a realizat faptul că nu era pentru el, ba chiar mai mult, i-a părut bine că nu a intrat să studieze medicina.

Am greșit o problemă la chimie. N-am înțeles nimic din chimia asta în școală, eu am făcut secția umanistă și m-am descurcat, nu pot să spun că m-am descurcat, că am trecut cu cinci, Doamne ferește, eu am avut note foarte bune, dar la chimie nu era nicio plăcere și nicio bucurie, cred că, pentru că nu ni se preda bine această materie, acum înțeleg.

Citește și: Cine este personajul principal din „Inimă rebelă”, serialul care are premiera miercuri, la 20:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...- stirilekanald.ro

La Facultatea de Medicină militară am mers, pentru că îmi spuseseră de acasă că e bine să fac o meserie frumoasă și bună și care să-mi aducă și o liniște materială.

Erau foarte mulți pe loc, erau trei facultăți în România și știu că au fost vreo 750 de candidați la secțiunea mea și au fost doar vreo 120 de locuri. Am dat de două ori, nici a doua oară n-am intrat, dar vreau să spun că n-am avut niciun moment de tristețe. Cred că mi-a părut bine că n-am intrat, cred că așa a fost să fie. Nu era pentru mine, dar dacă aș fi ajuns medic, puneam dinți frumoși.
Îmi alegeam un tehnician care să facă dinți frumoși, pentru că contează mult să însoțească lucrarea ta dentară fizionomia feței, foarte bine.
”, a declarat acesta, în podcast-ul menționat.

gabriel dorobantu studii
Care este motivul pentru care Gabriel Dorobanțu nu a reușit să intre la Facultatea de Medicină militară.[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Care este gustul copilăriei pentru Gabriel Dorobanțu și cum reușește acum să își amintească de el. „Dimineața, până sus la noi în casă, răzbătea mirosul.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mama Medanei Oprea, aparitie uluitoare! Cum arata doamna Emilia, soacra lui Alin Oprea

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Iuliana Tudor, primele declarații despre divorț: „E bine ca drumurile să se împartă”. Vedeta TV a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies