Care este motivul pentru care Tavi Clonda ar vrea să meargă la terapie. „M-a afectat un pic. Aș vrea să vorbesc cu un specialist pe anumite chestii.”

Care este motivul pentru care Tavi Clonda ar vrea să meargă la terapie. „M-a afectat un pic. Aș vrea să vorbesc cu un specialist pe anumite chestii.”
Care este motivul pentru care Tavi Clonda ar vrea să meargă la terapie. „M-a afectat un pic. Aș vrea să vorbesc cu un specialist pe anumite chestii.”

Tavi Clonda simte nevoia să vorbească cu un terapeut și a spus motivele care îl macină.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, iar atunci când vine vorba de relație, cei doi nu au probleme nerezolvate în cuplu. Cu toate acestea, câteva lucruri l-ar duce în cabinetul psihoterapeutului.

De ce vrea Tavi Clonda să meargă la terapie

Citește și: Ce ar schimba Tavi Clonda la soția lui, Gabriela Cristea, și ce anume îl deranjează la ea? „Vreau și mai mult pentru că sunt dependent de iubire.”

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență cu fetele la spital! Ce a pățit Victoria: „Le-am urcat pe amândouă în mașină și mă duc cu ele direct la spital. Am avut o noapte albă.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tavi Clonda a povestit, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, că nu are traume majore din copilărie, însă niște lucruri din viața lui ar vrea să fie subiect de discuție cu un

psihoterapeut. Pandemia l-a afectat, iar în momentul în care a ales să stea acasă cu copiii l-a făcut să dea câțiva pași înapoi în cariera lui. 

„N-am fost, dar dacă mă întrebi pe mine, cred că toți avem nevoie. (Nr. de terapeut). Nu sunt lucruri grave sau ceva, dar parcă aș vrea să vorbesc cu un specialist pe anumite chestii. Nu am traume din copilărie grave, ci doar din astea minore pe care le-am avut cu toții.

Nici măcar înjurături deloc, iubire din partea mamei, a tatălui, dar probabil că sunt niște chestii și mie oricum îmi place latura asta psihologică. M-a afectat un pic și pandemia cum probabil ne-a afectat pe toți, m-a afectat că am dat un pic doi pași înapoi cu cariera mea muzicală să stau cu copiii, deși îmi place ceea ce fac și vreau să fac, nu m-a obligat nimeni. Aș avea nevoie să vorbesc cu cineva.
În cuplu nu cred că avem.”
, a spus Tavi Clonda.

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Trebuie să îmi spui punctual ” Ce anume îl deranjează pe Tavi Clonda la soția lui, Gabriela Cristea

Chiar dacă cei doi soți afișează căsnicia perfectă și nu au motive de ceartă, există câteva lucruri minore care îl deranjează pe Tavi la soția lui, Gabriela, cum ar fi faptul că niciodată nu este hotărâtă în ceea ce are de făcut. „ Aș lăsa mai mult telefonul acela din mână.

L-as iubi si mai tare pe soțul meu, l-as mângâia mai mult, i-aș spune cât de mult îl iubesc. Bine, îmi spune, dar vreau și mai mult pentru că sunt dependent de iubire.  Ș i la lucruri simple e așa. „Mergem mâine la Damian?” Nimic. Dau un exemplu. Trebuie să spui „da”, ca să știu cum mă organizez. „Dar nu ți-am zis da? Ți-am și răspuns.” Păi după 7 ore.
Trebuie să îmi spui punctual.”,
a povestit Tavi Clonda în cadrul aceluiași podcast.

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum face Gabriela Cristea maioneza pentru vinete fără iaurt și fără muștar! Vedeta și-a dezvăluit trucurile din bucătărie? „Am un alt mod de a mânca salata de vinete.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies