Gabriela Cristea, de urgență cu fetele la spital! Ce a pățit Victoria: „Le-am urcat pe amândouă în mașină și mă duc cu ele direct la spital. Am avut o noapte albă.”

Gabriela Cristea, de urgență cu fetele la spital! Ce a pățit Victoria: „Le-am urcat pe amândouă în mașină și mă duc cu ele direct la spital. Am avut o noapte albă.”
Gabriela Cristea, de urgență cu fetele la spital! Ce a pățit Victoria: „Le-am urcat pe amândouă în mașină și mă duc cu ele direct la spital. Am avut o noapte albă.”

Gabriela Cristea a avut parte de o noapte albă din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale, Victoria.

Gabriela Cristea este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Vedeta postează adesea imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice, imortalizând atât momentele fericite din viața sa, cât și pe cele mai puțin plăcute. De data aceasta, prezentatoarea TV a avut parte de un weekend mai puțin plăcut, deoarece fiica sa, Victoria, s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Gabriela Cristea, de urgență cu Victoria la spital

Citește și: Cum a reacționat Tavi Clonda când a aflat că va avea două fete: „Mi-a căzut fața. Cum adică, nu toată lumea își dorește fată și băiat?”

Gabriela Cristea, de urgență cu fetele la spital! Ce a pățit Victoria
Gabriela Cristea alături de Tavi Clonda și Victoria [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum face Gabriela Cristea maioneza pentru vinete fără iaurt și fără muștar! Vedeta și-a dezvăluit trucurile din bucătărie: „Am un alt mod de a mânca salata de vinete.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriela Cristea a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț în cadrul căruia le povestește urmăritorilor săi că a plecat de urgență cu fiicele sale la spital, atunci când Victoria a vomat.

Și cum eram noi bine și liniștiți și ne vedeam de sâmbăta noastră frumoasă, deodată ne-am trezit că Victoria, care acum doarme, sărăcuța, a vomitat. Știți cum sunt eu ca mamă? Pot să gestionez multe lucruri, inclusiv atunci când copiii sunt bolnavi.

Până și febra am învățat să o gestionez, dar asta cu vomitatul... Atunci le-am urcat pe amândouă în mașină că ce să mai stai și mă duc cu ele direct la spital .”, a povestit prezentatoarea TV.

Gabriela Cristea, dată peste cap din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale

Gabriela Cristea, de urgență cu fetele la spital! Ce a pățit Victoria
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

După ce s-a întors de la spital, vedeta a avut toată noaptea grijă de fiica sa, astfel încât, weekendul pe care și-l planificase a fi unul liniștit, s-a transformat într-unul mai puțin plăcut.

Ideea este că am avut o noapte albă, de aceea beau și o cafea. Ne programasem să avem un weekend liniștit, în care să ne simțim bine, să fim cu toată familia, să ne ocupăm de curte în mod deosebit, să ne distrăm, să ne dăm cu bicicletele. Socoteala noastră de acasă s-a ales praful de ea în momentul în care neprevăzutul și-a băgat coada în familia noastră.

Da, am avut o noapte albă .”, a mai spus Gabriela Cristea pe Facebook.  

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Dana Săvuică, despre cum își pot da femeile seama atunci când trebuie să pună punct unei relații: „Dacă vezi că ești într-o obișnuință, o rutină, timpul a trecut și că tu poate ai stat pe loc!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies