Cum face Gabriela Cristea maioneza pentru vinete fără iaurt și fără muștar! Vedeta și-a dezvăluit trucurile din bucătărie? „Am un alt mod de a mânca salata de vinete.”

Cum face Gabriela Cristea maioneza pentru vinete fără iaurt și fără muștar! Vedeta și-a dezvăluit trucurile din bucătărie? „Am un alt mod de a mânca salata de vinete.”
Cum face Gabriela Cristea maioneza pentru vinete fără iaurt și fără muștar! Vedeta și-a dezvăluit trucurile din bucătărie? „Am un alt mod de a mânca salata de vinete.”

Gabriela Cristea a pregătit salata de vinete fără iaurt și fără muștar.

Gabriela Cristea este fără doar și poate o bucătăreasă iscusită, care mereu pregătește cele mai gustoase preparate pentru ea și familia sa. Mai mult decât atât, pe lângă talentul său culinar, prezentatoarea TV este și foarte inventivă, găsind mereu soluții în bucătărie, astfel încât să improvizeze ceva de mâncare.

De data aceasta, însă, Gabriela Cristea a vrut să pregătească o maioneză pentru salata de vinete, însă nu avea la dispoziție muștar și nici iaurt.

Astfel, a folosit un ingredient neașteptat.

Cum face Gabriela Cristea maioneza pentru vinete fără iaurt și fără muștar! Vedeta și-a dezvăluit trucurile din bucătărie
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Gabriela Cristea, rețeta de maioneză cu piure

Citește și: Rețeta de ouă coapte în sos de legume proaspete a lui Tavi Clonda: „Mic-dejun ușor de preparat și foarte sănătos.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit, după ce internauții au criticat diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda! „Ai putea să-i fii mamă.”

Prezentatoarea TV a improvizat și în loc de muștar a adăugat o linguriță de piure.

Dragilor, mă chinui de două zile să fac niște vinete, pe care le-am copt și nu am putut să le fac pentru că nu am avut muștar să fac maioneză.

Astăzi nu se mai putea, ori aruncam vinetele, ori trebuia să le fac. Haideți că vedem cu ce ingineresc să fac niște maioneză. Am uitat să cumpăr muștar. M-am dus la magazin și am zis să țin minte să cumpăr muștar. Cum m-am dus, așa m-am întors. Ce credeți că am făcut? Am pus un gălbenuș de ou crud și pe lângă asta, aveam un piure făcut pentru fete de aseară.
Am pus o linguriță de piure. O ieși, n-o ieși? Noi la maioneza pentru vinete nu punem nimic acru. Cel mult mai punem o lingură de iaurt, ca să le luăm din toxicitate și cam asta este. Astăzi nu o să pun nici iaurt, pentru că, ce credeți, n-am nici iaurt. Cam așa arată maioneza mea și mi se pare că a ieșit foarte fină, iar asta cred că de la piure
.”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea și-a dezvăluit trucurile culinare

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Pe lângă improvizația cu piure, prezentatoarea TV mai are și alte trucuri la care apelează în bucătărie.

Eu, de exemplu, în maioneză pun întotdeauna sare mai multă și nu mai pun sare atunci când le amestec și, de asemenea, trebuie să recunosc că mie nu îmi plac vinetele acelea super sumate, bătute cu mixerul, așa că prefer să le bat cu telul un pic mai mult și să le toc bine pe tocător înainte de a le pune în castronul pentru amestecat.

Să știți că eu nu pun nici ceapă și nici usturoi la salata de vinete. Preferăm să o mâncăm cu niște ceapă verde lângă. E super bine. Nu se simte deloc cartoful. Eu am un alt mod de a mânca salata de vinete. Mie nu îmi place să o mănânc cu pâine, dar am aici niște șnițele. Șnițele și chiftele, acesta este modul în care mie îmi place cel mai mult să mănânc salata de vinete. Să iau șnițelul și să pun salată pe el .”, a explicat vedeta.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Anna Lesko, despre cum i-a afectat cariera relațiile! „Am avut parte de niște gelozii crunte. Acest lucru te macină pe dinăuntru. Nu poți, când tu știi că ești ca în palmă curată.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies