Gabriela Cristea a răbufnit, după ce internauții au criticat diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda! „Ai putea să-i fii mamă.”

Gabriela Cristea a răbufnit, după ce internauții au criticat diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda!  „Ai putea să-i fii mamă.”
Gabriela Cristea a răbufnit, după ce internauții au criticat diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda! „Ai putea să-i fii mamă.”

Gabriela Cristea a vorbit despre ce mesaje a primit legate de soțul ei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, fiind fericiți și sprijinidu-se unul pe altul.

Gabriela Cristea, deranjată de comentariile primite despre soțul ei

Citește și: Gabriela Cristea, la cumpărături cu mama lui Tavi Clonda! Ce i-a cumpărat prezentatoarea TV soacrei sale: „Buni, dar ce elegantă ești! Waw, buni, dar ce frumoasă ești!”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Tavi Clonda a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Gabriela Cristea! Cum a apărut prezentatoarea TV în fața artistului: „A venit ea să facă pe șefa. Și-a pus picioarele pe masă.”

Cu toate acestea, Gabriela Cristea a ținut să vorbească despre anumite comentarii pe care le-a primit cu privire la soțul ei, legate de diferența de vârstă de 5 ani dintre ei. 

„Să ne fie ușor, voi începe cu mine, de la exemplul meu. Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă. În momentul în care noi ne-am cunsocut, nici nu l-am întrebat câți ani are, nici nu m-a întrebat. Ulterior,  ne-am hotărât să pornit la drum într-o relație. Abia după am aflat ce vârstă are el și el ce vârstă am eu.
Și nu a fost niciun impediment. Pentru că în momentul în care am aflat vârsta biologică, deja eram implicați emoțional și lucrurile mergeau foarte bine între noi, nu a fost nici măcar un motiv care să ne despartă unul pe celălalt. Și acum intervine „radio șanț.” 
Haideți să o luăm metodic și să vorbim despre situația asta pentru că nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat care este mai mic cu câțiva ani decât mine.
Doar că formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. „Ai putea să-i fii mamă.” Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu? Cred că bateți câmpii.”
, a povestit Gabriela Cristea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce spune Gabriela Cristea despre soțul ei, Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Gabriela Cristea a ținut să mai spună și că există femei care vor să îi găsească motiv pentru a-i strica fericirea. Îl sprijină mereu pe Tavi și este recunoscătoare pentru toată munca pe care o depune. „Oamenii au tendința, mai ales femeile, că ele sunt cele mai rele, să judece alte femei pentru că sunt fericite și au tot ceea ce-și doresc, să le găsească un nod în papură.

În cazul meu, au găsit diferența asta de vârstă, care mie nu mi se pare deloc semnificativă. Anii din buletin sunt anii din buletin și atât. Vârsta are legătură în felul în care te simți, cu felul în care alegi să te bucuri de viață sau să te întristezi ca fraierul. Viața e să te faci pe tine fericit și să aduci fericire celor din jur. Niciun bărbat nu a reușit să mă împlinească așa cum a reușit soțul meu, Tavi Clonda.
Iar în momentul în care spuneți că este trântor, deși habar nu aveți cât de mult muncește Tavi într-o zi, că voi, cei care îl faceți trântor, nu ați putea să țineți ritmul cu el nici măcar o zi. În momentul în care îl jigniți pe el, mă jigniți pe mine. Pentru că atunci când îmi scrieți „Tu ești minunată, dar soțul tău....” 
E vorba de alegerea mea.”, a mai spus Gabriela Cristea.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gabriela Cristea, la cumpărături cu mama lui Tavi Clonda! Ce i-a cumpărat prezentatoarea TV soacrei sale: „Buni, dar ce elegantă ești! Waw, buni, dar ce frumoasă ești!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies