Care este relația dintre Oana Roman și Marius Elisei, la un an după despărțire? „De când despărțirea a fost definitivă și irevocabilă, lucrurile s-au schimbat foarte tare!”

Care este relația dintre Oana Roman și Marius Elisei, la un an după despărțire? „De când despărțirea a fost definitivă și irevocabilă, lucrurile s-au schimbat foarte tare!”
Care este relația dintre Oana Roman și Marius Elisei, la un an după despărțire? „De când despărțirea a fost definitivă și irevocabilă, lucrurile s-au schimbat foarte tare!”

Vedeta susține că fostul său soț nu este deloc implicat în creșterea fiicei lor.

În urmă cu un an, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat definitiv, iar fiica lor, Isabela, a rămas în grija mamei. De atunci și până acum, vedeta susține că fostul său soț nu s-a implicat deloc în creșterea și educația fiicelor lor.

Oana Roman nu mai vrea să audă de Marius Elisei

Citește și: Oana Roman, despre viața de mamă. Ce metode are vedeta TV pentru a-și găsi echilibrul. “Mi-a luat foarte mulți ani să ajung să nu mă simt vinovată că stau o oră.”

Care este relația dintre Oana Roman și Marius Elisei, la un an după despărțire
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Oana Roman, sfaturi utile pentru a alege lenjerii de calitate: „Nu sunt deloc ieftine, dar merită! O lenjerie bună, costă minim 300, 400 de lei pentru pat dublu.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, fiica lui Petre Roman susține că nu mai vrea să aibă niciun fel de dialog cu fostul său soț, vorbind doar chestiuni care țin de fiica lor.

De când despărțirea a fost definitivă și irevocabilă, lucrurile s-au schimbat foarte tare. Nu știu motivul și nici nu am cum să îl intuiesc. Nu există niciun fel de dialog, pentru că nu ne dorim niciunu să avem dialog de niciun fel. Pentru copil, comunicăm pe mail când este nevoie, pentru că avem custodie comună. Atunci, dacă eu fac ceva care necesită semnătura lui, trebuie să îi trimit un mail prin care să îl înștiințez ce se întâmplă.

Au fost câteva mailuri în care l-am rugat frumos să se vadă mai desc cu ea, pentru că ea suferă foarte tare. Mi s-a răspuns că eu sunt cea care nu o încurajez să se vadă cu el. Eu nu mai stau să încerc să conving pe nimeni de nimic, pentru că am obosit și nu mai vreau.”, a declarat vedeta.

De câte ori și-a văzut Marius Elisei fiica?

Care este relația dintre Oana Roman și Marius Elisei, la un an după despărțire
Oana Roman și Isabela[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Oana Roman susține că ieșirile dintre Marius Elisei și Isabela au fost foarte rare, iar fostul său soț nu vrea să își vadă fiica.

În septembrie anul trecut, eu într-un final am reușit să scap definitiv de el. A plecat și dus a fost. Nu s-a mai întors și am scăpat. De atunci și până acum, întâlnirile dintre ei, le știu pe derost, atât de puține au fost.

Pot să spun datele exacte în care s-au întâlnit. S-au văzut de ziua lui, pe 24 septembrie. S-au mai văzut în luna octombrie o dată, în noiembrie o dată, în decembrie pe 17. După care, din 17 decembrie s-au mai văzut pe 2 mai. În mai, încă după 4 luni și asta a fost tot .”, a mai spus Oana Roman.  



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum s-a descurcat Andreea Marin după pierderea mult prea devreme a mamei sale? „Greutățile pe care le-a adus copilăria pentru mine, m-au și construit ca un om matur, responsabil!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies