Care este relația Ramonei Gabor cu surorile sale? „Eu mă consider un pic diferită de surorile mele.”

Care este relația Ramonei Gabor cu surorile sale? „Eu mă consider un pic diferită de surorile mele.”
Care este relația Ramonei Gabor cu surorile sale? „Eu mă consider un pic diferită de surorile mele.”

Ramona Gabor a vorbit despre relația pe care o are cu surorile sale.

Ramona Gabor are viața pe care multe persoane și-ar dori-o, iar în 2011 a părăsit România și a hotărât să plece pe un alt continent. Aceasta locuiește împreună cu surorile ei, iar în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, am vorbit despre relația pe care o are cu ele. Îi place să gătească împreună și să-și amintească de acasă, deoarece mama lor tot timpul le ținea pe lângă ea și le-a insuflat dragostea pentru bucătărie.

Cât despre certuri, a recunoscut că aceseta există, dar a doua zi trece orice supărare.  „Gătim împreună. Când sunt cu surorile mele îmi place să gătim împreună, să fim în bucătărie. La toate trei ne place să gătim și suntem bune în bucătărie. Asta, bineînțeles, am luat-o de la mama, pentru că ne ținea mereu. „Tu curăță ceapa, tu curăță cartoful”, așa s-a născut dragostea pentru bucătărie. Da, stăm așa în Malibu, la lux.
Bineînțeles, suntem surori. (Nr. Dacă s-au certat). Dar sunt certuri din acestea care azi sunt, mâine nu mai știi de ce te-ai certat.”,
a spus Ramona Gabor.

De ce se consideră Ramona Gabor diferită de surorile sale

Citește și: Cum a fost plecarea Ramonei Gabor în Dubai? Vedeta a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa! „Nu este ușor pentru toată lumea.”

Ramona Gabor
Ramona Gabor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Ramona Gabor a mai spus și că se vede diferită față de surorile sale, pentru că ea a încercat să meargă pe un alt drum, al independență și al antreprenoriatul.

A mai mărturisit că îi place libertatea și iubește mereu să călătorească, deși i se pare foarte dificil, deoarece este foarte departe și nu poate să își mai cumpăre un bilet de avion și să plece la orice oră își dorește.  „Mai mult poate e faptul că eu mă consider un pic diferită de surorile mele, din cauza faptului că am ales viața aceasta mai independentă, mai antreprenorială, că eu sunt mai mult pe cont propriu și îmi place libertatea mea, îmi place să călătoresc.
Când sunt pe acel continent, în America, simt că mă sufoc, că sunt departe de Europa, că nu pot să călătoresc când vreau eu, că nu pot să cumpăr un bilet și să zbor imediat. E foarte departe.”,
a mai spus Ramona Gabor.

Citește și: Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt- stirilekanald.ro

Ramona și Monica Gabor
Ramona și Monica Gabor[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies