Care este rutina Monicăi Tatoiu în fiecare dimineață. Cum rezolvă problema hainelor care nu îi vin: “Nu sunt grasă, dar nu sunt cum vreau să fiu.”

Care este rutina Monicăi Tatoiu în fiecare dimineață. Cum rezolvă problema hainelor care nu îi vin: “Nu sunt grasă, dar nu sunt cum vreau să fiu.”
Care este rutina Monicăi Tatoiu în fiecare dimineață. Cum rezolvă problema hainelor care nu îi vin: “Nu sunt grasă, dar nu sunt cum vreau să fiu.”

Monica Tatoiu a vorbit despre rutina ei din fiecare dimineață și cum rezolvă aceasta problema articolelor vestimentare care nu îi vin.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, este apreciată de public pentru sinceritatea sa și pentru modul în care tratează anumite subiecte din jurul ei. Își alege cu grijă fiecare ținuta atunci când își face apariția, iar pentru ea, hainele sunt foarte importante, așa cum de multe ori a declarat în interviuri sau podcasturi.

Invitată în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, aceasta a vorbit despre legătura ei cu articolele vestimentare și cum reușește să și le facă singură sau să își modifice hainele care îi plac foarte mult și nu reușește, din diferite motive, să

se plieze cu ele. Spune că s-a îngrășat cu 12 kg mai mult decât avea în tinerețe, nu se consideră o femeie grasă, însă nici nu arată așa cum ar vrea ea. 

“Mie îmi plac hainele pentru că hainele sunt un fel de limbaj. Eu mi-am făcut, și fac. De ce nu le probez? Că dacă nu am cui să le dau și sunt prea mișto, le modific.

Am 68 de ani și am cu 12 kg mai mult decât când am avut în tinerețe, toată tinerețea. Nu sunt grasă, dar nu sunt cum vreau să fiu. Mi-am luat o fusta superbă, măsura 40, cât port eu, ce crezi că am făcut o săptămână de când am luat fusta aia? Am început să fac abdomene.”, a spus Monica Tatoiu.

Care este rutina Monicăi Tatoiu în fiecare dimineață

Citește și: A fost vreodată Monica Tatoiu înșelată de către soț? Care sunt lecțiile pe care i le spune de fiecare dată fiului ei. "Fiți raționali, aveți gândire critică."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își pun botox și acid hialuronic în buze? Ce intervenții estetice are femeia de afaceri: „Nu te duci o dată pe an și arăți ca o păpușă gonflabilă.”

În momentul în care și-a luat o fustă pe care și-a dorit-o foarte mult, aceeași măsură pe care o purta și până acum, a fost puțin dezamăgită să vadă că nu intră în ea, astfel că aceasta și-a făcut o nouă rutină în fiecare dimineață. Pe lângă faptul ca femeia de afacer i bea în fiecare dimineață apă sfințită, ia anafură și citește și un paragraf din Evanghelie, acum, pentru a ajunge să poarte toate articolele vestimentare pe care și le dorește, Monica Tatoiu face și abdomene. 

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

“Mă scol de dimineață, apă sfințită, anafură, de când a murit mama, am dat-o pe asta, cât a trăit mama, era ea care mergea la groapă, acum urmează eu sau Tatoiu.

Am dat-o pe chestia asta, mă ajută, Biblia, citim un paragraf din Evanghelie, apa sfințită, anafura și, mai nou, abdomenele. Am dat jumătate de centimetru jos.”, a mai povestit femeia de afaceri.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își pun botox și acid hialuronic în buze? Ce intervenții estetice are femeia de afaceri: „Nu te duci o dată pe an și arăți ca o păpușă gonflabilă.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies