Află din rândurile următoare cum prepară bunica Emilia de pe TikTok cornulețele.
Bunica Emilia este una dintre cele mai îndrăgite bunicuțe din mediul online, pentru căldura de care dă dovadă atunci când vorbește, dar și pentru sfaturile și trucurile sale utile. De data aceasta, în cadrul unui video postat pe pagina sa de TikTok, bunicuța a dezvăluit secretul său pentru cele mai gustoase cornulețe.
Secretul bunicii Emilia pentru cele mai gustoase cornulețe
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Potrivit spuselor sale, aluatul fraged și delicios se obține pentru amestecul de cantități egale dintre smântână și untură. De asemenea, după ce cornulețele s-au răcit, bunica Emilia ne sfătuiește să le păstrăm într-o cutie metalică, pentru a putea fi servite mai mult timp.
„ Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile. Mai pică cineva, vrei la cafea ceva dulce, un desert, apelezi la un fursec, la un cornuleț. Eu am frământat aluatul. L-am ținut câteva ore la rece la frigider. Eu fac aluatul de cornulețe din cantități egale de smântână cu cantități egale de untură, la care pun două ouă, puțină drojdie, puțin zahăr. Drojdie și făină până leg toate acestea. Am înțeles că se pune și un praf de sare pentru că potențează gustul dulce. ”, a explicat bunica Emilia.
Cum pregătește bunica Emilia umplutura pentru cornulețe?
Îndrăgita bunicuță de pe TikTok ne-a oferit și o rețetă delicioasă de umplutură pentru cornulețe. Bunica Emilia a folosit gem de smochine, pe care l-a amestecat cu cacao și cu nucă de cocos, formând astfel o umplutură delicioasă.
„ De obicei bag nucă măcinată în gem sau migdale măcinate.
@bunicaemilia1 Care este aluatul de cornulețe preferat?
♬ sunet original- Emilia🥰