Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit! „Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile!”

Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit! „Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile!”
Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit! „Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile!”

Află din rândurile următoare cum prepară bunica Emilia de pe TikTok cornulețele.

Bunica Emilia este una dintre cele mai îndrăgite bunicuțe din mediul online, pentru căldura de care dă dovadă atunci când vorbește, dar și pentru sfaturile și trucurile sale utile. De data aceasta, în cadrul unui video postat pe pagina sa de TikTok, bunicuța a dezvăluit secretul său pentru cele mai gustoase cornulețe.

Secretul bunicii Emilia pentru cele mai gustoase cornulețe

Citește și: Cum arăta desertul verii pentru bunica Emilia și care era modalitatea prin care se proteja de caniculă. “Îmi aduc aminte cu plăcere de acele timpuri.”

Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit!
Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit![Sursa foto: freepik]

Citește și: Bunica Emilia de pe TikTok nu irosește cojile de pepene galben! Ce face cunoscuta bunicuță cu acestea? „Aici am pus să fac gem de pepene galben. Cojile rămase nu le aruncăm!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Potrivit spuselor sale, aluatul fraged și delicios se obține pentru amestecul de cantități egale dintre smântână și untură. De asemenea, după ce cornulețele s-au răcit, bunica Emilia ne sfătuiește să le păstrăm într-o cutie metalică, pentru a putea fi servite mai mult timp.

Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile.

Mai pică cineva, vrei la cafea ceva dulce, un desert, apelezi la un fursec, la un cornuleț. Eu am frământat aluatul. L-am ținut câteva ore la rece la frigider. Eu fac aluatul de cornulețe din cantități egale de smântână cu cantități egale de untură, la care pun două ouă, puțină drojdie, puțin zahăr. Drojdie și făină până leg toate acestea. Am înțeles că se pune și un praf de sare pentru că potențează gustul dulce.
”, a explicat bunica Emilia.

Cum pregătește bunica Emilia umplutura pentru cornulețe?

Îndrăgita bunicuță de pe TikTok ne-a oferit și o rețetă delicioasă de umplutură pentru cornulețe. Bunica Emilia a folosit gem de smochine, pe care l-a amestecat cu cacao și cu nucă de cocos, formând astfel o umplutură delicioasă.

De obicei bag nucă măcinată în gem sau migdale măcinate.

De data aceasta am făcut o compoziție. Am avut un borcan de gem de smochine. Am pus cam două linguri de cacao și am băgat și nucă de cocos, ca să îl fac mai gros, să nu îmi curgă din cornuleț afară .”, a mai spus bunica Emilia.

@bunicaemilia1

Care este aluatul de cornulețe preferat?

♬ sunet original- Emilia🥰



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Rețeta de broccoli la cuptor, pregătită de mamaia Lenuța de pe TikTok: „Ce miros frumos are! Foarte bună!”

Anamaria Prodan, de nerecunoscut. Brunetă și machiată strident, la nunta cu fostul soț FOTO

Primele imagini cu fiul Getei Sterp! Sora lui Culiță a vrut să împărtășească asta cu toată lumea. Abia și-a putut stăpâni emoțiile

Detalii cutremurătoare despre accidentul de pe ”Drumul Morții”! Mama copiilor ar fi văzut tragedia în direct: ”Tati, oprește-te!”

Eva Pavel, gazda emisiunii "Apel la consilier",  și-a extins activitatea și în Spania

Robi, acuzații grave la adresa lui Gagea: „N-ai scrupule” De la ce a pornit cearta între cei doi concurenți

„Tati, oprește-te!” El este Daniel, șoferul care a gonit spre moarte cu copiii în mașină. A vrut să-și pună capăt zilelor, dar a luat încă patru vieți în mormânt


Cookies