Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit! „Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile!”

Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit! „Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile!”
Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit! „Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile!”

Află din rândurile următoare cum prepară bunica Emilia de pe TikTok cornulețele.

Bunica Emilia este una dintre cele mai îndrăgite bunicuțe din mediul online, pentru căldura de care dă dovadă atunci când vorbește, dar și pentru sfaturile și trucurile sale utile. De data aceasta, în cadrul unui video postat pe pagina sa de TikTok, bunicuța a dezvăluit secretul său pentru cele mai gustoase cornulețe.

Secretul bunicii Emilia pentru cele mai gustoase cornulețe

Citește și: Cum arăta desertul verii pentru bunica Emilia și care era modalitatea prin care se proteja de caniculă. “Îmi aduc aminte cu plăcere de acele timpuri.”

Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit!
Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit![Sursa foto: freepik]

Citește și: Bunica Emilia de pe TikTok nu irosește cojile de pepene galben! Ce face cunoscuta bunicuță cu acestea? „Aici am pus să fac gem de pepene galben. Cojile rămase nu le aruncăm!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Potrivit spuselor sale, aluatul fraged și delicios se obține pentru amestecul de cantități egale dintre smântână și untură. De asemenea, după ce cornulețele s-au răcit, bunica Emilia ne sfătuiește să le păstrăm într-o cutie metalică, pentru a putea fi servite mai mult timp.

Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile.

Mai pică cineva, vrei la cafea ceva dulce, un desert, apelezi la un fursec, la un cornuleț. Eu am frământat aluatul. L-am ținut câteva ore la rece la frigider. Eu fac aluatul de cornulețe din cantități egale de smântână cu cantități egale de untură, la care pun două ouă, puțină drojdie, puțin zahăr. Drojdie și făină până leg toate acestea. Am înțeles că se pune și un praf de sare pentru că potențează gustul dulce.
”, a explicat bunica Emilia.

Cum pregătește bunica Emilia umplutura pentru cornulețe?

Îndrăgita bunicuță de pe TikTok ne-a oferit și o rețetă delicioasă de umplutură pentru cornulețe. Bunica Emilia a folosit gem de smochine, pe care l-a amestecat cu cacao și cu nucă de cocos, formând astfel o umplutură delicioasă.

De obicei bag nucă măcinată în gem sau migdale măcinate.

De data aceasta am făcut o compoziție. Am avut un borcan de gem de smochine. Am pus cam două linguri de cacao și am băgat și nucă de cocos, ca să îl fac mai gros, să nu îmi curgă din cornuleț afară .”, a mai spus bunica Emilia.

@bunicaemilia1

Care este aluatul de cornulețe preferat?

♬ sunet original- Emilia🥰



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Rețeta de broccoli la cuptor, pregătită de mamaia Lenuța de pe TikTok: „Ce miros frumos are! Foarte bună!”

Bendeac a șocat toată țara după moartea lui Cotabiță! De ce nu a vrut să se împace cu el

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

Soția lui Gabriel Cotabiță, adevărul despre starea de sănătate a artistului: "Era riscant"

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Dolunay Soysert, care joacă rolul Neslihan în serialul Inimă rebelă, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs celebra actriță 

A murit Marius Bațu! Celebrul cântăreț urma să urce pe scenă, la noapte: "Cântecul șoptit s-a stins! Prea devreme și prea abrupt"


Cookies