Care este secretul doamnei Coco de pe Tik-Tok pentru a realiza pateul de casă. „Nu vă spun cum miroase. Și la gust e foarte bun.”

Care este secretul doamnei Coco de pe Tik-Tok pentru a realiza pateul de casă. „Nu vă spun cum miroase. Și la gust e foarte bun.”
Care este secretul doamnei Coco de pe Tik-Tok pentru a realiza pateul de casă. „Nu vă spun cum miroase. Și la gust e foarte bun.”

Doamna Coco de pe Tik-Tok a dezvăluit rețeta pateului făcut în casă.

Doamna Coco obișnuit deja pe rețelele de socializare cu rețetele pe care le explică pas cu pas, la cererea urmăritoarelor sale. Astfel, toate cele care doresc să reproducă din mâncărurile doamnei Coco de pe Tik-Tok, urmăresc cu atenție să descopere rețete simple și delicioase făcute în casă.

Care sunt ingredientele pentru realizarea pateului de casă

Citește și: Drob mănăstiresc din pește, rețeta inedită de la părinții mănăstirii Putna. „Un drob bun este un drob care este foarte bogat în verdeață”

Citește și: Rețeta de chec cu unt, vișine, stafide și nucă a doamnei Coco de pe TikTok! „Checul acesta se făcea pe vremuri la Hotel București, era o bunătate.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De această dată, doamna Coco de pe Tik-Tok a dezvăluit care sunt ingredientele pentru a face pateul de casă, care sunt cantitățile exacte pe care le introduce în compoziție și cât anume durează totul.

Ingrediente:

  • 400 grame ficăței
  • 3 cepe mari
  • 6 căței de usturoi
  • 2 mere
  • Sare
  • Piper
  • Chilli
  • Ardei
  • Sare
  • Unt
  • Coniac

Modul de preparare al pateului de casă, rețeta doamnei Coco de pe Tik-Tok

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După ce a prezentat toate ingredientele necesare, doamna Coco a  început prin a înăbușit ficățeii sub capac, alături de 2 cepe mari, 6 căței de usturoi și două mere pe care le-a curățat de coajă și le-a tăiat cubulețe, peste care a adăugat condimente după gust. După ce totul s-a înăbușit foarte bine, se mai adaugă puțin unt spre final, iar secretul pe care multe gospodine nu-l știau este coniacul, care va da gust și savoare pateului de casă. 

Vă arăt pateul de ficăței. Am avut 400 grame de ficăței pe care i-am spălat foarte bine, i-am uscat foarte bine în șervețele și am pus două lingurițe de ulei și o linguriță de unt, i-am pus la înăbușit sub capac. Am pus și 3 cepe mari pentru că ea dă gustul necesar. 6 căței de usturoi și două mere pe care le-am curățat de coajă și le-am tăiat cubulețe.
Am pus sare, piper, puțin chilli, ardei, condimente după gustul fiecăruia. Lăsați bine să se înăbușească sub capac, mai puneți un cubuleț de unt spre sfârșit și un pic de coniac, asta dacă vă place. Normal se pune la pateul de ficat și puțin coniac. După ce ați terminat totul, îl blenduiți, iar după ce ați pus în caserole, puneți unt topit deasupra și lăsați la rece. Dimineața cu un castrevete sau o roșie este foarte bun.
Puteți să îl lăsați și doar zdrobit cu lingura sau să îl blenduiți. Nu vă spun cum miroase. Și la gust e foarte bun. Când îl blenduiți, el se mai albește. La sfâșrit, când puneți untul, se face mai cremos.”,
a spus doamna Coco pe Tik-Tok.

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Rețeta de chec cu unt, vișine, stafide și nucă a doamnei Coco de pe TikTok! „Checul acesta se făcea pe vremuri la Hotel București, era o bunătate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies