Rețeta de chec cu unt, vișine, stafide și nucă a doamnei Coco de pe TikTok! „Checul acesta se făcea pe vremuri la Hotel București, era o bunătate.”

Rețeta de chec cu unt, vișine, stafide și nucă a doamnei Coco de pe TikTok! „Checul acesta se făcea pe vremuri la Hotel București, era o bunătate.”
Rețeta de chec cu unt, vișine, stafide și nucă a doamnei Coco de pe TikTok! „Checul acesta se făcea pe vremuri la Hotel București, era o bunătate.”

Rețeta de chec cu unt, cacao, stafide și vișine a doamnei Coco de pe Tik-Tok!

Doamna Coco de pe Tik-Tok a obișnuit deja cu numeroase rețete pe care le împarte cu urmăritoarele sale și explică în detaliu fiecare pas pe care îl face până la rezultatul dorit.

Care sunt ingredientele pentru checul doamnei Coco de pe Tik-Tok

Citește și: Rețeta de cremă de zahăr ars cu lămâie a maicii Isidora de la Mănăstirea Arnota. „O rețetă deosebită, ceva dulce, apetisant.”

Citește și: Supă cremă de dovleac și morcovi. Veți regăsi o cremozitate aparte!

De această dată, doamna Coco a venit cu rețeta unui chec cu unt, printre care incorporează vișine, stafide și nucă. Aceasta a dat ingredientele exacte pentru realizarea desertului și a explicat, pas cu pas, cum amestecă toate ingredientele pentru ca totul să iasă ca la carte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ingrediente:

  • 5 ouă pe care le separăm
  • 200 grame zahăr
  • 200 grame unt
  • un praf de sare
  • 150-160 ml ulei
  • 500 grame făină
  • 3 linguri cacao
  • Vișine uscate
  • Stafide
  • Nucă

„Facem un chec cu unt. Am pus 200 de grame de unt și 200 de grame de zahăr pe care îl amestecăm foarte, foarte bine vreo 10 minute. După care punem 5 gălbenușuri de ou pe care le amestecăm foarte, foarte bine cu puțină sare și 50 ml de ulei, ca la maioneză, îl pun aici și amestecăm. Să vă dau cantitățile. 5 ouă pe care le separăm.

200 grame zahăr, 200 grame unt, un praf de sare, 150-160 ml ulei, 500 grame făină pe care o cernem. Vedem dacă intră toată. Vă spun din caietul cu rețete. Un praf de copt, 3 linguri de cacao. Albușul îl batem bezea cu două linguri de zahăr. Punem treptat laptele cu făina și la sfârșit de tot incorporăm albușurile pe care le-am bătut.”, a povestit doamna Coco.

@dydlbkw675lpcoco

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

♬ sunet original- Nicococo

Cum face checul doamna Coco de pe Tik-Tok

Doamna Coco a explicat și cum incorporează crema de la chec pentru că acesta să iasă în straturi, printre care încorporează vișine, nuci și stafide, apoi îl pune la cuptor pentru 45 de minute la 180 de grade.

„Incorporăm checul. Punem un strat de compoziție amestecată cu cacao, vin cu o lingură de compoziție albă, am și câteva vișine uscate pe care le-am hidratat în rom și le-am dat un pic cu zahăr pudră. Vin iar cu compoziție de cacao, apoi cu un strat alb. Fac așa până termin compoziția. Am aici și stafide date prin zahăr pudră. Le-am da prin zahăr pudră să nu cadă toate la fund. Puteți să puneți și nucă. Este un chec foarte bun. Este rețeta de la colegii mei cofetari. Checul acesta se făcea pe vremuri la Hotel București, era o bunătate. Îl pun la 180 de garde, 30 de minute nu deschidem cuptorul. 40 de minute durează, apoi facem proba cu scobitoarea.”, a mai spus doamna Coco.

@dydlbkw675lpcoco

 

♬ sunet original- Nicococo



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gofre cu frișcă și căpșune. O rețetă rapidă și foarte răcoroasă de primăvară!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies