Care este secretul lui chef Mihai Dragomir pentru grișul cu lapte. „Punem dulceață de fructe de pădure, după care punem budinca de griș.”

Care este secretul lui chef Mihai Dragomir pentru grișul cu lapte. „Punem dulceață de fructe de pădure, după care punem budinca de griș.”
Care este secretul lui chef Mihai Dragomir pentru grișul cu lapte. „Punem dulceață de fructe de pădure, după care punem budinca de griș.”

Chef Mihai Dragomir a dezvăluit cum pregătește griș cu lapte și care este secretul pentru un desert delicios și aspectuos în farfurie.

Ingrediente:

  • Griș
  • Lapte
  • Cocos
  • Scorțișoară
  • Zahăr
  • Tăiței expandați
  • Dulceață de fructe de pădure pentru decor
  • Fructe de pădure pentru decor

Chef Mihai Dragomir, cunoscut pe rețelele de socializare pentru rețetele sale, reușind să convingă juriul unui show culinar de faptul că merită să câștige marele premiu, împărtășește de fiecare dată secrete din bucătărie.

Acum este ușor să realizați și voi preparate delicioase chiar în bucătăria de acasă, asta pentru că tânărul dezvăluie de fiecare dată rețete rapide pentru mic dejun, prânz, sosuri, gustări sau deserturi, pe care le puteți pregăti și voi cu foarte puține ingrediente.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cum realizează chef Mihai Dragomir grișul cu lapte

Citește și: Secretul lui Mihai Dragomir pentru mămăligă cu brânză și smântână reinterpretată: „Fierbem bine mălaiul, iar la final adăugăm parmezanul.”

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Citește și: Care este secretul lui Mihai Dragomir pentru o crustă de choux craquelin exact ca la cofetărie: “Au ieșit perfect.”

Tânărul  este mereu activ pe rețelele de socializare, iar atunci când urmăritorii îi cer să facă un anumit preparat, nu ezită de fiecare dată să împărtășească, pas cu pas, cum pot fi acestea realizate foarte ușor. De această dată, bucătarul a pregătit griș cu lapte și a dezvăluit care este secretul pentru un desert delicios, dar și care sunt ingredientele pe care le folosește.

Începe prin a pune laptele, cocosul scorțișoara, zahărul și grișul la fiert, iar după ce compoziția a ieșit omogenă, o pune în forme. Între timp, prăjește niște tăiței de orez pentru decor și începe prin a pune pe o farfurie dulceață de fructe de pădure, budinca în mijloc, fructe de pădure de jur împrejur, iar deasupra adaugă tăiețeii expandați pe care pune zahăr pudră și scorțișoară. Este un desert delicios și foarte ușor de realizat chiar la voi acasă. 
„Avem nevoie de griș, lapte, cocos, scorțișoară și zahăr. Punem laptele, după care adăugăm zahărul, cocosul, iar la final, grișul. Fierbem bine grișul, adăugăm și scorțișoară, după ce budincă este gata, o punem în forme. Prăjim niște tăiței de orez pentru decor, iar acum ne apucăm de montat. Punem dulceață de fructe de pădure, după care punem budinca de griș, de jur împrejur fructe de pădure, iar deasupra vom pune tăiețeii expandați pe care vom pune niște zahăr pudră și scorțișoară.”
, a spus Mihai Dragomir.

@mihaidragomir381 Replying to @Tpr Ana-Maria ♬ sunet original- Mihai Dragomir



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum pregătește Mihai Dragomir cremele pentru choux craquelin. “Folosim crema și la decor.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies