Secretul lui Mihai Dragomir pentru mămăligă cu brânză și smântână reinterpretată: „Fierbem bine mălaiul, iar la final adăugăm parmezanul.”

Secretul lui Mihai Dragomir pentru mămăligă cu brânză și smântână reinterpretată: „Fierbem bine mălaiul, iar la final adăugăm parmezanul.”
Secretul lui Mihai Dragomir pentru mămăligă cu brânză și smântână reinterpretată: „Fierbem bine mălaiul, iar la final adăugăm parmezanul.”

Află din rândurile următoare cum prepară Mihai Dragomir mămăliga cu brânză și smântână reinterpretată.

Bucătarul a devenit din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea filmulețe cu diferite rețete. Mai mult decât atât, a început o serie pe TikTok în cadrul căreia reinterpretează preparate tradiționale românești.

Secretul lui Mihai Dragomir pentru mămăligă cu brânză și smântână reinterpretată[Sursa foto: freepik]

De data aceasta, Mihai Dragomir a pregătit o rețetă de mămăligă cu brânză și smântână reinterpretată, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online.

Începem seria asta cu un clasic românesc, mămăligă cu brânză și smântână, dar de data asta o să-i adăugăm trufe și ou. ”, a spus bucătarul pe TikTok.

Rețeta lui Mihai Dragomir pentru mămăligă cu brânză și smântână reinterpretată

Citește și: Cum prepară Gabriela Criseta limoncello? Trucul vedetei pentru a curăța citricele tratate: „Deja se vede pelicula de ceară. Le las pentru câteva minute la înmuiat.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Rețeta de ruladă din dovlecei și cremă de brânză a maicii Ecaterina: „Trebuie ținută la rece maxim o oră și apoi poate fi servită.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de bucătar, pentru mămăligă avem nevoie de:

  • mălai
  • zer
  • unt
  • cimbru
  • parmezan

În plus, mai avem nevoie de:

  • un ou
  • pastă de trufe
  • smântână
  • brânză
  • frunze de leuștean

Mod de preparare:

Mihai Dragomir a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul relativ simplu, iar rezultatul este de-a dreptul spectaculos.

Punem zerul cu untul și cu cimbrul la fiert.

După ce a fiert apa, adăugăm și mălaiul. Fierbem bine mălaiul, iar la final adăugăm parmezanul. Punem mămăliga la rece, iar după ce se stabilizează, cu ajutorul unui cerc o tăiem. Iar ca să nu fie o mămăligă banală, o vom pune la prăjit. Vom pune un ou la poșat. Acum ne apucăm de montat. Punem mămăliga, pasta de trufe, oul poșat, smântâna. Răzuim niște brânză, iar la final, pentru decor, niște frunze de leuștean
.”, a spus Mihai Dragomir pe TikTok.
 

@mihaidragomir381 Part 1- Retete romanesti cu un twist! #fyp #foryou ♬ original sound-.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru o maioneză perfectă. “Vă voi arăta cum să pregătiți o maioneză ca la Paris.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Ayaz îi recunoaște dragostea lui Asiye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 17 septembrie, începând cu ora 20:00

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies