Cum prepară Gabriela Cristea limoncello? Trucul vedetei pentru a curăța citricele tratate: „Deja se vede pelicula de ceară. Le las pentru câteva minute la înmuiat.”

Cum prepară Gabriela Cristea limoncello? Trucul vedetei pentru a curăța citricele tratate: „Deja se vede pelicula de ceară. Le las pentru câteva minute la înmuiat.”
Cum prepară Gabriela Cristea limoncello? Trucul vedetei pentru a curăța citricele tratate: „Deja se vede pelicula de ceară. Le las pentru câteva minute la înmuiat.”

Află din rândurile următoare cum prepară jurnalista limoncello.

Gabriela Cristea a venit în fața urmăritorilor săi cu un nou preparat. De data aceasta este vorba de o băutură. Limoncello, un lichior delicios, care își are originea în Italia, a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite băuturi și de la noi din țară. Astfel, vedeta îl pregătește pentru ea și pentru soțul său, dar și pentru prietenii care le trec pragul casei.

În cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook, Gabriela Cristea a explicat care este procesul de preparare al acestei băuturi.

Limoncello este un digestiv făcut în Italia, care se prepară foarte ușor. Procesul durează vreo 2 luni și ceva, timp în care o să stea la macerat .”, a spus vedeta.

Citește și: Gabriela Cristea, gânduri din prima zi de școală. Provocările prin care a trecut cu una din fiicele sale. „Sunt sigură că totul va fi bine, dar nu pot să nu trăiesc emoțiile cu intensitate”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cum prepară Gabriela Criseta limoncello? Trucul vedetei pentru a curăța citricele tratate
Limoncello [Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Cum a pus Gabriela Cristea cojile la macerat?

Primul pas constă în punerea la macerat a cojilor de citrice. Vedeta a folosit atât lămâi, cât și portocale, dar și 2 litri de alcool de 96 de grade.

Gabriela Cristea a dezvăluit și trucul său pentru a elimina ceara de pe portocalele tratate.

Am luat niște portocale cu coajă tratată cu ceară și le pun într-o cratiță cu apă foarte fierbinte. Las aici să se înmoaie ceara. Deja se vede pelicula de ceară. Le las pentru câteva minute la înmuiat. După aceea, o să iau un burete nou nouț și o să frec bine ceara de pe portocale.

Până când se fac portocalele, o să decojim cu un peeler doar partea de deasupra. Am niște borcane încăpătoare și am pus portocala și lămâia separat în două borcane din astea destul de mari. Acum eu nu am decât un litru de alcool, dar o să mai iau și o să mai pun încă un litru de alcool peste astea două. Le punem capacele și le punem într-un loc răcoros și întunecos, unde să uităm de ele pentru 2-3 săptămâni.
Peste 3 săptămâni ne vedem să vă arăt următorul proces
.”, a spus vedeta pe Facebook.  



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce s-a întâmplat cu tortul Getei Sterp după ce a pus un ou de struț? „Știați că este echivalentul a 24 de ouă de găină? Eu nu am știut, până acum recent.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum arătau articolele vestimentare pe care Răzvan Fodor le purta în adolescență. Cine îi trimitea haine. “Aveam un tricou cu niște desene pe piept și fiecare desen scotea un sunet.”

Ayaz îi recunoaște dragostea lui Asiye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 17 septembrie, începând cu ora 20:00

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies