Gabriela Cristea, gânduri din prima zi de școală. Provocările prin care a trecut cu una din fiicele sale. „Sunt sigură că totul va fi bine, dar nu pot să nu trăiesc emoțiile cu intensitate”

Gabriela Cristea, gânduri din prima zi de școală. Provocările prin care a trecut cu una din fiicele sale. „Sunt sigură că totul va fi bine, dar nu pot să nu trăiesc emoțiile cu intensitate”
Gabriela Cristea, gânduri din prima zi de școală. Provocările prin care a trecut cu una din fiicele sale. „Sunt sigură că totul va fi bine, dar nu pot să nu trăiesc emoțiile cu intensitate”

Gabriela Cristea a vorbit despre cum a fost prima zi de școală pentru fiicele sale.

Gabriela Cristea a făcut un filmuleț pe rețele de socializare în care a dezvăluit cum a fost prima zi de școală pentru fiicele ei. Totul s-a desfășurat cum nu s-ar fi așteptat, iar fiica ei, Iris, cea pe care a considerat-o de fiecare dată puternică și curajoasă, a fost cuprinsă de emoții odată cu noul început de an școlar și s-a lăsat cuprinsă de lacrimi.  “În sfârșit am ajuns acasă.

Am lăsat fetele la școală și la grupa mare la grădiniță și încă încerc să mă liniștesc pentru că a fost o dimineață plină de încărcătură emoțională, a fost o dimineață care m-a surprins și pe mine. Pentru că de acolo de unde te aștepți mai puțin, lucrurile se întâmplă așa cum s-au întâmplat. A fost o dimineață în care Victoria a fost relaxată și fericită, pentru că a știut că se întoarce la școală, se întoarce la colegi și a fost o bucurie pentru ea.
A fost o zi extrem de agitată pentru că Iris, în ciuda faptului că o credeam temerară, luptătoare, deschizătoare de drumuri și fără teamă, neînfricată, astăzi mi-a întors emoțiile peste cap. Așa lacrimi ca mărgăritarele curgându-i pe obraz nu am mai văzut la Iris de multă vreme. Pentru că a simțit-o ca pe o despărțire, iar noi vom încerca în următoarea perioadă să-i facem trecerea cât mai lină și am descoperit că oricât de puternice le-aș crede eu pe fetele mele, au și ele vulnerabilitățile lor.
Și oricât de puternică m-aș crede eu, sunt și eu vulnerabilă în fața vulnerabilității lor. Vrei să descoperi că tu îi știi într-un fel pe copiii tăi și să te uimească și cu alte și alte sentimente.”,
a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, despre emoțiile din prima zi de școală a fiicelor sale

Citește și: Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fiicele
Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fiicele[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Rețeta de caramel sărat a Gabrielei Cristea: „Caramelul sărat putem să îl folosim la orice prăjitură, ca să o îmbunătățim. Rețeta mea este foarte simplă și se face rapid.”

Vedeta TV a mai vorbit și despre emoțiile pe care ea le simte, ca mamă, iar aceasta a făcut și o descriere a fiicelor sale.

Este cuprinsă de toate sentimentele care o încearcă acum, odată cu noul început, însă este sigură că toate lucrurile vor fi spre bine pentru copiii ei. “ Dacă m-ați fi întrebat până astăzi cum sunt fetele mele, aș fi spus despre Victoria că este sensibilă, delicată și luptătoare pentru adevăr și curaj, iar despre Iris, aș fi spus că Iris nu are nicio problemă. Pe Iris nu ar putea să o atingă nimic în lumea asta.
Și cu toate astea, Iris mi-a arătat că viața poate să fie și altfel decât ne-am imaginat noi. Știu că sunt sub imperiul emoțiilor, în continuare îmi tremură mâinile, în continuare am niște palpitații, pentru că a fost foarte greu cu Iris, vă mărturisesc. E greu să-ți vezi copilul plângând atunci când te despărți de el. Știu că va fi bine, știu asta. Sunt lucruri pe care nu pot să le gestionezi atunci când vine vorba de suferința copiilor mei.
Astea sunt gândurile mele de mamă, acum, la început de an școlar. Sunt sigură că totul va fi bine, dar nu pot să nu trăiesc emoțiile cu intensitatea la care le trăiesc. Sunt curioasă dacă la voi situația a fost mai simplă sau mai complicată. Sunt curioasă cum ați făcut voi trecerea. Oricum, astăzi le voi lua mai repede, așa mi-a și fost recomandat, dar, astăzi sunt slabă și vulnerabilă. Mâine, cu siguranță voi scoate leoaica din mine și o să fiu mult mai în vână și mai curajoasă. Astăzi sunt doar mama.”
, a mai spus prezentatoarea TV.  

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea și fiicele
Gabriela Cristea și fiicele[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Plăcințele cu dovleac, rețeta bunicii Gherghina de pe Tik-Tok! „Ce bine arată. Sunt o bunătate!”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies