Află din rândurile următoare cum prepară Gabriela Cristea rețeta sa de caramel sărat.
Gabriela Cristea a venit în fața urmăritorilor săi cu o nouă rețetă delicioasă. De data aceasta, prezentatoarea TV a explicat modul de preparare al caramelului sărat. Potrivit spuselor sale, caramelul sărat poate fi adăugat peste orice prăjitură, astfel încât să o pună în valoare și să îi adauge o aromă spectaculoasă.
„ Caramelul sărat putem să îl folosim la orice prăjitură, ca să o îmbunătățim.
Rețeta de caramel sărat a Gabrielei Cristea
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru prepararea acestei rețete avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 200 de grame de zahăr tos
- linguriță de sare
- 100 de grame de unt (minim 80% grăsime)
- 200 de ml de frișcă lichidă (35% grăsime minim)
Mod de preparare:
Soția lui Tavi Clonda a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.„ Vă trebuie o cratiță care să aibă marginile mai înalte. Zahărul tos o să îl topim și o să-l aducem la culoarea coniacului. Punem zahărul la topit. În același timp, pe foc foarte mic, punem frișca la încălzit. Frișca nu trebuie să fiarbă, ci trebuie să fie aproape de punctul de fierbere.