Care este secretul pentru ca pastele să nu se lipsească. Mamaia Stela de pe TikTok îl dezvăluie: "Pun kaizerul și cabanoșii și o să-l las și pe el vreo 5 minute acolo!"

Care este secretul pentru ca pastele să nu se lipsească. Mamaia Stela de pe TikTok îl dezvăluie:
Care este secretul pentru ca pastele să nu se lipsească. Mamaia Stela de pe TikTok îl dezvăluie: "Pun kaizerul și cabanoșii și o să-l las și pe el vreo 5 minute acolo!"

Mamaia Stela pregătește o rețetă delicioasă și modernă, de paste, postată pe TikTok.

Există nenumărate bunicuțe în mediul online, care aleg să își rupă puțin din timpul lor, pentru a arăta câteva trucuri, rețete și sfaturi de rețete, pentru urmăritorii de pe rețelele de socializare și nu numai. Printre acestea, se află și mamaia Stela, care recent, a postat pe contul său de TikTok, o rețetă delicioasă de paste, dar și secretul pentru ca acestea să nu se mai lipească.

Cum pregătește mamaia Stela, pastele

Citește și: Care este secretul folosit de mamaia Stela de pe TikTok, pentru papanași ca după carte? "Dragilor, să știți că nu se pune zahăr!"

Citește și: Cum poți obține prosoape de baie albe imaculate, precum cele din hotelurile de 5 stele. Trucul eficient pentru prosoape curate și moi

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 2 linguri de ulei
  • O ceapă mică
  • 6 caței de usturoi
  • O bucată de kaizer
  • 3 cabanoși
  • O lingură de unt, topit+ 20 de grame cubulețe
  • O linguriță de zahăr
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • Fulgi de chili
  • Sos de roșii
  • Cașcaval
  • Busuioc

Mod de preparare

Eu o să fac paste. Am 500 de grame de paste, o ceapă mică, pentru că nu vreau să iasă în sos, să iasă în evidență așa ceapa, am tocat-o mărunt. Doi caței de usturoi, pe care o să-i pun o dată cu ceapa, aici am 2 căței mai mari și 2 mici pe care am să-i tai micuț, îi pun aproape de final.

Am aici kaizer, la care i-am luat șoriciul, 3 cabanoși, o lingură de unt topit, pe care o pun în paste, sarea pe care o punem în apa de la paste, unt aici am câteva grame, cubulețe, pe care le pun în sos. Sare, piper, oregano, fulgi de chili, sos de roșii, puțin cașcaval, pe care o să-l presărăm în farfurie, la fiecare peste paste și o să mai aduc busuioc.

Dragilor, am aprins aragazul și am pus apa, acum pun o lingură de sare, în care o să pun pastele la fiert. Tăiem rondele cârnații cabanoși, mărunțim și kaizerul. Punem ceapa la călit, punem și cei 2 căței de usturoi și lăsăm doar să se călească, nu să se prăjească. După ce ceapa s-a călit, pun kaizerul și cabanoșii și o să-l las și pe el vreo 5 minute acolo.

(...) Punem pastele la fiert, și țin să precizez că am pus și 2 linguri de ulei, pentru că să nu se lipească pastele intre ele.

Citește și: Alexandra recunoaște că a pus ochii pe Dennis! Aflați cum reacționează Antoni miercuri, 16 octombrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: „Nici unghii la mâini nu mai are”- Clipe de groază pentru Amalia, fata care a dispărut din București și a apărut, ca din senin, pe o bancă din Călugăreni- stirilekanald.ro

Tăiem mărunt ceilalți căței de usturoi, apoi punem sos de roșii peste cârnați, o linguriță de zahăr, o linguriță de sare, o jumătate de linguriță de piper, o linguriță de oregano, 20 de grame de unt. Sosul pare cam gros, o să pun puțină zeamă de la paste, să văd cum se prezintă. Adăugăm și puțini fulgi de chili,(...) pun și usturoiul tocat mărunt și cam asta e!

Imediat o să scurg și pastele, le ung apoi cu puțin unt, amestecăm și imediat pun și sosul, cașcaval deasupra!”, a explicat mamaia Stela, pe contul său de TikTok.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum poți obține prosoape de baie albe imaculate, precum cele din hotelurile de 5 stele. Trucul eficient pentru prosoape curate și moi

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dana Roba, pusă la punct de internauți. Răspunsul tranșant al make-up artistei: "Ce exemplu le dai fetelor? Ferească Dumnezeu!"

Semnificația specială a numelui Luca. Puțini știu ce mesaj ascunde acest prenume

Alexandra recunoaște că a pus ochii pe Dennis! Aflați cum reacționează Antoni miercuri, 16 octombrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D

"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital


Cookies